Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Vůně, barvy a nálada ze všech koutů světa ve vaší koupelně! Prozkoumejte LUSH produkty, které se inspirovaly slavnostmi a tradicemi svátků, Día de los Muertos a Diwali a hýčkejte se exotickými vůněni s cruelty-free Lush kosmetikou. 

Produkty jsou dostupné ve všech prodejnách, online a v Praze i na Wolt(u)!

Diwali

Zatímco oslavy svátku světel Diwali rozzáří svět kolem nás, produkty, které jsou jimi inspirované, rozzáří i vás. Ať už hledáte nápady na dárky, nebo sezónní péči o sebe, dopřejte si květinové a povznášející citrusové vůně, ke kterým naše tvůrce inspirovaly právě květiny a svíčky, které jsou typické pro Diwali.

Diya

Koupelová bomba 520 Kč/ kus

Oslavte kouzlo svátku Diwali s tímto koupelovým zážitkem 3 v 1 – koupelovou bombou ze dvou částí představující tradiční olejovou lampu a rozpustným koupelovým olejem ve tvaru plamene. Diya vám zajistí prosperitu i hedvábně jemnou pokožku, zatímco hřejivá květinová směs ylang ylang, jasmínu a vanilky jako kouzlem opojí vaše smysly.

Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Flower Gel

Sprchový gel 310 Kč/ 100ml 

Rozmazlete se opojným jasmínem, elegantní růží a sofistikované ylang ylang z Ghany. Vyjděte ze sprchy a rozkveťte – mezi ingrediencemi tohoto limitovaného sprchového gelu najdete nálev z okvětních lístků měsíčku lékařského a kořene lotosu bohatého na vitamíny, které mu dodávají vonné zemité tóny a antioxidační účinky pro zdravou pokožku.

Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Happy Diwali

Dárek 650 Kč/ kus

Nechte své světlo zazářit a oslavte Svátek světel Diwali s touto dvojicí sprchových produktů s osvěžující citrusovou a květinovou vůní. Vychutnejte si opojnou jasmínovou, růžovou a ylang ylangovou sprchu s Flower Gel, zatímco tělový peeling Orange povzbudí a osvěží pomerančem bohatým na vitamin C a esenciálními oleji.

Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Rangoli

Knot Wrap 200 Kč/ kus


Vytvořte si vlastní dárek pro někoho blízkého na letošní Diwali a zabalte vybrané produkty Lush do šátku se vzorem Rangoli, který je vyroben ze 100% bio bavlny. Potisk tohoto znovupoužitelného látkového dárkového obalu navrhla Shashikala, designérka, která je součástí kolektivu re-wrap, sociálního podniku v Indii, který pomáhá posilovat postavení žen a usiluje o pozitivní sociální a environmentální změny. Re-wrap podporuje také lokální farmáře pěstující 100% bio bavlnu

Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Día de los Muertos

Buen amor y buena muerte! Oslavte mexický svátek Día de los Muertos (Den mrtvých) a vzdejte hold životu i vzpomínkám na blízké s produkty vyrobenými k uctění památky zesnulých.

Cempasúchil

Koupelová bomba 220Kč/ kus

Proměňte vodu ve vaně v povznášející lázeň se sladce ovocnou osvěžující vůní silic z těhozevu, grapefruitu a bergamotu, které ukrývá tato limitovaná bomba do koupele z kolekce Día de los Muertos. Její tvar je inspirován květy aksamitníku, jejichž okvětní plátky jsou při oslavách Dne mrtvých používány k vysypání cestiček, po kterých se mohou duše vrátit zpět ke svým rodinám.

Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Alebrije

FUN – multifunkční mycí modelína450 Kč/ kus


 Vůně připomínající ovocný punč. Vymodelujte si své vlastní figurky alebrijes, kousek uždíbněte a umyjte se jím od hlavy až k patě nebo rozdrobte do proudu vody a nechte si vykouzlit hromadu hebké pěny. Alebrijes jsou v mexickém lidovém umění zářivé sošky fantaskních zvířat reprezentující duchovní průvodce. Vy a vaši blízcí můžete s tímto Fun oslavit a uctít mexickou kulturu prostřednictvím kouzla tvořivosti!

Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Cempasúchil

Mýdlo 250 Kč/ kus

Provoňte pokožku sladce květinovou vůní mydlinek s nálevem z měsíčku a povznášejícími citrusovými tóny silic z grapefruitu a bergamotu. Toto limitované mýdlo z kolekce Día de los Muertos s ovocno-květinovou vůní obsahuje bio agávový sirup, který pomáhá pokožce absorbovat vláhu a udržuje ji tak hebkou a hydratovanou.

Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Colorful Souls

Knot Wrap  250 Kč/ kus

Potisk tohoto znovpoužitelného dárkového obalu ze 100% bio bavlny vytvořil mexický grafický designér a ilustrátor Luis Pinto, jehož tvorba je ovlivněna legendami, tradicemi a lidovými příběhy starých kultur z Mexika a Latinské Ameriky, stejně jako grafickými romány, surrealismem a popkulturou.

Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Chanuka

Roztočte drejdl, pochutnejte si na latke, zapalte svíčky a pak vklouzněte do přepychové slavnostní koupele s limitovanou sváteční kolekcí vzniklou ve spolupráci s Lush kolegy*němi, jež Chanuku sami slaví.

Dreidel, Dreidel, Dreidel

Koupelová bomba 220 Kč/ kus

Váš vlastní malý zázrak! Roztočte to v horké koupeli s třpytivým drejdlem vyhrajte fialovou lázeň s vůní skořice. Šťastnou Chanuku!

Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Gelt Melt

Lush Melt 280 Kč/ kus

Dopřejte si osm relaxací v koupeli nebo při aroma lampě v obklopení opojné uklidňující čokoládové vůně.

Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Happy Hannukah

Dárek 650 Kč/ kus

Oslavte svátek Chanuka s to dvojicí potěšení do koupele a sprchy. Užijte si ve vaně trochu zábavy s limitovanou koupelovou bombou Dreidel, Dreidel, Dreidel, ovocně-květinovým šumítkem inspirovaným tradiční hrou. Pak se namydlete jedním z našich nejprodávanějších sprchových gelů Honey I Washed The Kids, sladkým pohlazením s vůní karamelu, které nejn očišťuje, ale také zjemňuje a hydratuje.

Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Happy Hannukah

Knot Wrap  250 Kč/ kus

Stačí vybrat pár produktů jako třeba náš limitovaný rozspustný olej do aroma lampy Gelt Melt nebo koupelovou bombu Dreidel, Dreidel, Dreidel, zabalit je do tohoto ekologického znovupoužitelného dárkového obalu, a dokonalý dárek k Chanuce je na světe!
Proč Chanuka ve vesmíru? Daniel Sulzberg, židosvský umělec žijící v kalifornii a tvůrce v programu Co-Create, o svém návrhu říká: „Inspirací pro tento nápad byl můj šestiletý syn Leo, který řekl, že jednou bude slavit Chanuku ve vesmíru, a tak jsem mu chtěl tuto vizi vytvořit. Nedivil bych se, kdyby se to jednoho dne skutečně splnilo!“

Kolekce ispirované svátky z celého světa.

Zdroj foto: LUSH

Související příspěvky