Novinka Xyladecor Protect 2v1

Značka Xyladecor uvádí na trh novinku – tenkovrstvou lazuru Xyladecor Protect 2v1, která zajistí ochranu dřevěných povrchů po celý rok. Díky obsahu přírodních olejů a vosků je navíc šetrnější k životnímu prostředí.

Novinkou letošního roku je syntetická tenkovrstvá olejová lazura Xyladecor Protect 2v1 na rozpouštědlové bázi. Je vhodná do interiéru i exteriéru a lze ji použít na veškeré dřevěné povrchy, jako jsou obklady domu, chaty, altány, pergoly, ploty, balkóny, okna či dveře. Díky své krémové konzistenci se snadněji aplikuje a lépe roztírá. Velmi dobře penetruje do dřeva a zaručuje zvýšenou přilnavost dalšího nátěru.

Vyniká dlouhodobou stálostí barevných odstínů, zvýrazňuje strukturu dřeva a přináší mu ochranu až na 6 let. Na povrchu dřeva vytváří mikroporézní saténový povrch, který ho chrání proti UV záření a nepřízni počasí.

Xyladecor Protect 2v1 je navíc díky obsahu přírodních olejů a vosků šetrnější k životnímu prostředí. Lazuru je možné zakoupit v 0,75 l, 2,5 l či 5 l balení a nabízí vydatnost až 14 m2/l.

Cena od 249 Kč / 0,75L

Zdroj foto: AkzoNobel, Xyladecor

Související příspěvky