Jak probíhá návrh kuchyně pod vedením profesionálů?

Chystáte se na rekonstrukci kuchyně? Nebo budete zařizovat kuchyň v úplně novém interiéru? Tak či tak se na tento úkon spojte s odborníky. Pomohou vám zařízení této místnosti navrhnout k vaší spokojenosti.

Bojíte se, že bude návrh kuchyně od odborníků příliš drahý? Nikoliv. Některé firmy zabývající se realizacemi kuchyní nabízí návrh kuchyně zdarma, pokud si ji u nich samozřejmě následně necháte realizovat. Patří mezi ně například brněnská firma Gabon.

Jak probíhá návrh kuchyně pod vedením profesionálů?

Návrh naprosto pro každou kuchyni

Ve studiu Gabon zvládají návrhy kuchyní do U, návrhy kuchyní s ostrůvkem, nezaskočí je ani návrh kuchyně s oknem. Ať už máte kuchyni podkrovní, toužíte po rustikálním vzezření či moderním, vždy se najde řešení. Problémem samozřejmě není také spojení obývacího pokoje a kuchyně. Obývák s kuchyní návrhy dokáží pomyslně rozdělit, takže získáte propojený otevřený prostor s jasnými hranicemi. Jejich specializací totiž nejsou pouze kuchyně, realizují celkové interiéry, tedy i jiné místnosti.

Zavolejte odborníky, tím vaše práce končí

A jak taková spolupráce pro kuchyně návrhy probíhá? V prvé řadě kontaktujete společnost a dohodnete si schůzku. Zástupci za vámi přijedou přímo na místo, vše si změří, zjistí stav elektroinstalací, rozvodů plynu a vody. Přímo na místě s vámi zkonzultují ideální rozvržení nábytku, kompletní návrh kuchyně pak samozřejmě zpracují za nějaký čas. A když ho odsouhlasíte, započne realizace!

Jak probíhá návrh kuchyně pod vedením profesionálů?

Moderní kuchyň z kvalitních materiálů

Gabon pro kuchyně využívá ty nejkvalitnější materiály, jež spojuje s moderním designem. To všechno za velmi atraktivní ceny. Že by se vám výsledek nelíbil, prakticky nehrozí. Návrh si totiž prohlédnete přímo na fotografiích, které vytvoří návrhářský program. Samozřejmostí je možnost výběru. Nečekejte, že vám firma nabídne jednu variantu a tu musíte přijmout. Na návrhu kuchyně se podílíte. Ostatně nakonec se musí líbit především vám.

Zdroj foto: Gabon.cz

Související příspěvky