Dokonalá snídaně s pomocníky od Potten & Pannen – Staněk

Ať chceme či ne, září už je skoro u konce! A s ním také pravidelné vstávání do školy nebo do práce. Každý z nás to určitě zná, a proto také dobře ví, jak si start do nového dne zpříjemnit. Povinnostem neutečeme, ale na tu pravou pozitivní vlnu nás může naladit jedině poctivá snídaně. Než se tedy pustíte do příprav, podívejte se na užitečné pomocníky od Potten & Pannen Staněk, kteří vám rána mohou udělat ještě o něco krásnější!

Forma na pečení chleba v troubě Emile Henry

Cítíte tu vůni domácího chleba? S formou na pečení Emile Henry bude příprava křupavého bochníku hračka! Tvar vychází z podoby tradiční klenuté pece, která v kombinaci s odolnou keramikou zajistí ideální vlhkost a stálou teplotu po celou dobu pečení. Díky tomu bude mít váš malý kynutý zázrak křupavou kůrku na povrchu a neodolatelnou chuť uvnitř. Designovou vychytávku v granátovém odstínu až z francouzského Burgundska můžete pořídit v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 2 420 Kč.

Mlýnek na kávu Smeg 50´s Retro Style

Káva patří k rannímu rituálu většiny z nás. Abychom šálek pravidelného dopingu dovedli k dokonalosti, postačí nám k tomu mlýnek na kávu v hravém retro designu od italské společnosti Smeg. Volit můžete mezi třiceti stupni mletí. Zvládne tak připravit hrubá zrna pro cold brew, střední do překapávače nebo ta nejjemnější na lahodné espresso. Konstrukce kónických mlecích kamenů z nerezu zachovává vůni a aroma tohoto lahodného moku a přispívá k snadné údržbě přístroje. Ikonický společník pro lepší rána je k dispozici v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 6 909 Kč.

Villeroy & Boch Coffee To Go hrnek na cesty, 0,35 l nebo 0,29 l

Cestu do práce či do školy si můžete po ránu zpříjemnit cestu s hrníčkem o objemu 0,35 l nebo 0,29 l z kolekce Coffee ?To Go od německé porcelánky Villeroy & Boch. Spojení nadčasové černé barvy a jedinečného silikonového těsnění dělá z porcelánového cestovního hrnečku praktického společníka pro každodenní použití. Pokud se chcete vyhnout používání jednorázových plastových kelímků, je pro vás Villeroy & Boch Coffee To Go hrnek s ochranným koženým návlekem tou správnou volbou, kterou pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz . Větší o objemu 0,35 l za 890 Kč a menší (0,29 l) za 830 Kč.

Zwilling smoothie mixér Enfinigy

Zdravou a rychlou snídani bohatou na pořádnou dávku vitamínů a vlákniny vám každé ráno dopřeje smoothie mixér Zwilling Enfinigy. Kromě elegantního matného designu disponuje také výkonným a tichým motorem, s jehož pomocí proměníte jakoukoliv směs ovoce a zeleniny v lahodný nápoj. Patentovaná čepel se zoubkovým ostřím ze speciální oceli Zwilling si navíc poradí také s tvrdými potravinami nebo ledem pro případ osvěžujícího koktejlu. Díky odolné a lehké tritanové To Go nádobě ho navíc můžete vzít kamkoliv s sebou. K dostání je v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 2 770 Kč.

Dvoustěnná nerezová termoska Zwilling Thermo, 1,0 l

Některá vstávání mohou být opravdu hektická. Pokud jste zaspali nebo pospícháte na ranní schůzku, sbalte si do tašky pořádnou dávku čaje nebo kávy v termosce Zwilling Thermo o objemu jednoho litru. Vynikající termoizolační vlastnosti díky dvouplášťové konstrukci z nerezové oceli udrží nápoj v teple i chladu až po dobu osmnácti hodin. Šroubovací uzávěr s pojistkou proti otevření se postará o to, aby se vám pití i při otřesech v kabelce nebo aktovce nevylilo. Vrchní víčko zároveň poslouží jako elegantní pohár. Užitečného společníka na cesty a výlety zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za akční cenu 860 Kč.

Med z Andalusie, Potten & Pannen Staněk

Na palačinky, do čaje nebo jen tak na chleba s máslem. Organický med z andaluských břehů od privátní značky Potten & Pannen – Staněk vám osladí život za každého rána. Zlatavý elixír pečlivě kontroluje a sbírá španělská rodinná firma VerdeMiel, která se včelařstvím zabývá již více než třicet let. Za tu dobu přivedla své know-how k dokonalosti a nabízí medy z květinového nektaru, mízy a pylu z různých rostlin té nejlepší kvality. Včely jsou chovány udržitelným způsobem, med je vyráběn bez tepelného ošetření a filtrace, což umožňuje zachování veškerých minerálů a vitamínů, i jedinečných chutí a vůní slunné Andalusie. Tři druhy medu tohoto výrobce – Azahar, Pradera a Flores Silvestres – si můžete v 375g balení nově pořídit v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz od 259 Kč.

Související příspěvky