Originalita a šetrnost k životnímu prostředí díky kartonovým krabicím

Zajímáte se o ekologii a životní prostředí a napadlo Vás někdy, kolik možností využití může u Vás v domácnosti naleznout obyčejná krabice? S trochou kreativity a nápadu vykouzlíte z obyčejné kartonové krabice originální úložný box či organizér, díky kterému se Vám již nebudou žádné drobnosti či dokumenty válet všude možně po domě. 

Vytvoření originálních úložných boxů si žádá jen trochu kreativity

K vytvoření úložného boxu vsaďte raději na nové nepoužité kartonové krabice. U jakékoliv krabice, ve které Vám byla doručována jakákoliv zásilka nemáte jistotu kvality a možnost jejího protržení. Krabice různých druhů a rozměrů naleznete u firmy Krabice, s.r.o., která se zabývá výrobou kartonových krabic. Výhodou domácky vyrobených úložných boxů z kartonových krabic je jejich variabilita. Podle prostoru, kam chcete úložné boxy umístit si jednoduše vyberete kartonové krabice požadovaných rozměrů. Pro výrobu originálních úložných boxů si vezměte k ruce barevné papíry či barvy a proměňte krabici k obrazu svému!

Mohu si kartonových krabic objednat jen pár pro své vlastní účely?

Vůbec nevadí, že nejste firma, která by si pro svou potřebu objednávala stovky krabic. Společnost Krabice, s.r.o. Vám vyrobí krabice na míru, přesně dle Vašeho přání a potřeby! Je libo pevnější krabice, ve které můžete skladovat i těžší předměty bez obav, že by se Vám krabice po čase roztrhla? Volte krabice z 5- vrstvé vlnité lepenky (5VVL), které se běžně využívají pro přepravu objemově náročného zboží ve velkých skladech. Pro méně náročné využití kartonových krabic Vám postačí krabice z 3-vrstvé lepenky (3VVL). Třívrstvá vlnitá lepenka je vyrobená z jedné vrstvy zvlněného papíru a dvou rovných a hodí se pro uskladnění lehčích předmětů. 

Zdroj foto: Krabice-praha.cz, Pixabay.com

Související příspěvky