Letní tip: Kapesní hra roku se jmenuje Papírové moře

Nejzajímavější a nejatraktivnější kapesní hra roku – taková, kterou byste si neměli nechat ujít.

S velkou radostí firma Mindok uvádí na náš trh karetní hru Papírové moře. Navrhli ji Bruno Cathala & Théo Rivi?re a představuje nádherné umění mistrů ve skládání origami od Luciena Derainna a Pierra-Yvese Gallarda. Díla vycházejí z prastarého umění skládání papíru, jež se z Japonska rozšířilo do celého světa.

Každý jejich výtvor z papíru je tématicky zaměřen na moře – odtud název – od krabů a mořských panen až po majáky a lodě. Tvůrci se inspirovali skutečnými origami a zapojili je do hry. Na fotografiích lícových stran karet se tak objevují ohromující skořepinové modely japonské legendy origami Tomoko Fuse.

Můžete se těšit na zábavnou karetní hru s fotografiemi mořského světa v podání unikátních origami, která byla vytvořena speciálně pro hru Papírové moře. Jedná se vlastně o umělecké dílo plné zábavy o malé velikosti. Složte si svůj mořský svět.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Papirove-more-krabice-3D-01-746x1024.png.

V této hře se snažíte získat co nejvíce bodů sbíráním a hraním sad karet. Můžete si vybrat, zda si ponecháte karty v ruce, abyste na konci kola skórovali a také můžete hrát sady se speciálními efekty. Jakmile dosáhnete konečné hodnoty 7 bodů pro dané kolo, můžete okamžitě zastavit hru, nebo můžete každému povolit 1 kolo navíc. Pokud uděláte to druhé a přesto skončíte s nejvíce body, vyděláte ještě více!

Hra trvá 30 minut a je pro 2 až 4 hráče od 8 let. Je rychlá a nemá složitá pravidla. Doporučená prodejní cena je 299 Kč.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Papirove-more-karty-1024x696.png.

Jakkoli může být design nekonvenční, origami představuje dokonalý umělecký styl pro karetní hru. Návrháři hry dokázali vytvořit rafinovaně komplexní kreaci ze základních symbolů, které spojují karetní hru s kolekcí úkolů se zajímavým zvratem mezi rizikem a odměnou. Nejlepší na hře je její velikost a hlavně cena.

Vejde se do kapsy, a přitom ji neprotrhne.

Více informací naleznete na www.mindok.cz.

Zdroj foto: MINDOK

Související příspěvky