Novinky Dulux – Bílá Penetrace a Perfect White

Značka prémiových barev Dulux uvádí na trh své dvě letošní novinky, kterými jsou základová barva Dulux Bílá Penetrace a bílá akrylátová barva Dulux Perfect White. Jsou určeny pro dekorativní a ochranné nátěry stěn a stropů v interiéru. Obě barvy se snadno aplikují a zajistí dokonalý výsledek.

Dulux Bílá Penetrace je disperzní krycí základní nátěr a penetrace v jednom určena na stěny a stropy. Velmi dobře zpevňuje podklad, nahrazuje první vrstvu nátěru a vyrovnává savost zdí. Na stěnách vytváří bílý, matný povlak, který opticky eliminuje jejich nerovnosti. Zároveň zlepšuje přilnavost finální vrstvy emulzních nátěrů, jako jsou ty disperzní, akrylové či vinylové, a zajišťuje správnou mikroventilaci povrchu.

Snadno se nanáší, rychle schne, nestéká a nabízí vydatnost až 12 m2/l.

Cena od 300 Kč za 4,5 kg balení

Svou sněhově bílou barvou zaujme letošní druhá novinka Dulux Perfect White. Tato akrylátová emulzní barva krémové konzistence je určena pro dekorativní a ochranné nátěry stěn a stropů v interiéru. Její prémiová receptura zaručuje dokonalý rozliv a perfektní vzhled výsledného nátěru. Barva při aplikaci neodkapává, je otěruvzdorná a vysoce paropropustná. Dulux

Perfect White se snadno nanáší a má vysokou vydatnost až 15 m2/l.

Cena od 380 Kč za 4 kg balení

Zdroj foto: AkzoNobel, DULUX

Související příspěvky