Jak na renovaci podlahy

Podlaha je část interiéru, která je za všech okolností vidět a podstatně ovlivňuje jeho vzhled. Pokoj působí úplně jinak, když použijete na podlahu dřevo, koberec či dlažbu. Máte starší podlahu, která už zažila lepší časy? Je poškozená či místy úplně rozbitá a vy sníte o nové? Netroufáte si do celkové renovace, protože bude drahá? Ať už máte nyní na podlaze jakoukoli krytinu, vězte, že za renovaci nemusíte dát i poslední korunu. Máme pro vás řešení, které vás nadchne – samolepicí PVC čtverce. Jejich velkou výhodou je, že je lze použít přímo na stávající podlahovou krytinu, takže starou nemusíte pracně odstraňovat.

Jak na renovaci podlahy

Lepení je snadné a rychlé

PVC čtverce jsou variabilní, existuje na trhu velké množství dekorů, mohou imitovat dřevo, dlažbu v nejrůznějších stylech či mramor. Díky tomu si vyberete dekor, který se vám domů nejlépe hodí. PVC čtverce jsou vybaveny povrchovou vrstvou, která je maximálně odolná, čtverce pak můžete bez obav použít v kterékoli místnosti. Lepení je velmi snadné, stačí dobře připravit podklad, aby čtverce správně přilnuly. Čtverce lepíme na pevný, rovný, suchý podklad zbavený všech nečistot. Čtverce před lepením nechte volně ležet ve vodorovné pozici při pokojové teplotě alespoň 12 hodin, poté stačí z dlaždic sejmout podkladový papír, umístit na požadované místo a přitlačit. Další pokládejte těsně vedle sebe.

Velkou výhodou je, že podlaha je ihned pochozí, jen s umýváním počkejte alespoň 24 hodin po instalaci. Renovaci podlahy máte hotovou raz dva a za rozumnou cenu. Vyberte si vhodný dekor, nalepte a radujte se z nové podlahy, která zcela změní ráz celého interiéru. Ať jste muž či žena, se samolepicími PVC čtverci se nemusíte renovace podlahy bát, zvládnete to hravě sami, nečeká vás potom žádný velký úklid, žádné drhnutí lepidla, ani zdlouhavé čištění pomůcek.

Navštivte internetový obchod Tapeta-dekorace.cz a vyberte si vzor, který vás nejvíce osloví.

Zdroj foto: Tapeta-dekorace.cz

Související příspěvky