Stan se hodí nejen na zahradu

Zahradní posezení by se mělo zakrýt, jinak nemá cenu ho vůbec budovat. Dokonce ani v létě neustále nesvítí slunce. Navíc to umí být také pořádně otravné, stejně tak jako déšť. Obojí je možné eliminovat vhodným zastřešením. Není potřeba volit drahá či polovičatá řešení. Stačí si vybrat vhodný party stan.

Stan se hodí nejen na zahradu

Nejsou drahé

Skutečně efektivní zastřešení musí umět chránit nejen před slunečními paprsky, ovšem rovněž i proti dešti. Proto slunečníky nebo nejlevnější markýzy nepřipadají do úvahy. Některé slunečníky sice mají impregnovanou střechu, avšak ta obvykle za moc nestojí.

Ideálem se tudíž zdají být pergoly. Ano, jsou takřka dokonalé, nicméně jejich výrobci požadují i za jednodušší prefabrikované verze často vyšší desítky tisíc, což ne každý má.

Proto je rozumné investovat své peníze do party stanu. Ten dokáže poskytnout protekci nejen před příliš hezkým nebo moc špatným počasím, ale také zvládne alespoň částečně ochraňovat i proti větru. Stany totiž mají mimo jiné i stěny.

Stan se hodí nejen na zahradu

Jiné možnosti využití

Při předpisovém ukotvení musí kvalitní party stan umět fungovat na zahrádce nebo dvorku klidně po celou letní a část jarní sezóny. Tato zastřešení se však nepoužívají pouze jako levnější alternativa ku klasickým pergolám, ale třeba i k různým reklamním akcím, případně politickým shromážděním.

Reklamní stánek může být stejně tak dobře malý jako veliký. Nabídka je docela široká, a týká mimo jiné rovněž barev a rozměrů. Není tudíž problém pořídit si zastřešení pro velkou akci i pro menší sešlost.

Stan se hodí nejen na zahradu

Snadné složení

Reklamní, potažmo prodejní stánek tvořený moderním party stanem je možné snadno složit a zase rozložit během několika málo desítek minut. Stačí se jen řídit přiloženým manuálem. Menší verze je navíc možné převážet třeba v kufrech osobních aut, což je velké pozitivum.

Zdroj foto: Expodum.cz

Související příspěvky