Stylový a moderní rodinný dům na klíč? Víme, kde vám ho navrhnou a postaví!

Jste z Ostravy a okolí a přemýšlíte o realizaci moderního rodinného domu na klíč? Víme, na koho se obrátit!

Domy na klíč mají stále větší počet příznivců. Jak by také ne. Klienti v podstatě přijdou k hotovému. Nemusí se o nic starat. Jen se tedy se svou představou o domu snů podělit. A jeho návrh a realizaci přenechat specialistům.

Cenově dostupný moderní rodinný dům na klíč? Víme, kde vám ho navrhnou a postaví!

Specialista na designovou architekturu

Kdo vám navrhne a postaví moderní dům na klíč? Z těch nejkvalitnějších materiálů a s použitím těch nejmodernějších technologií? Obyvatelům Ostravy a celého Moravskoslezského kraje sny o bydlení zhmotní stavební firma Wobau Ostrava, specialista na designovou a profesionální architekturu na klíč. Sestávající ze sehraného týmu poskytujícího komplexní služby od návrhu přes projekci až po kompletní realizaci na klíč. Tedy se vším všudy. Vaším úkolem bude jen nový dům patřičně zabydlet a vdechnout mu život. Z domu udělat domov.

Cenově dostupný moderní rodinný dům na klíč? Víme, kde vám ho navrhnou a postaví!

Opravdu moderní dům 22. století

Domy na klíč stavební firmy Wobau nabízející své služby v Ostravě, Opavě, Havířově, Frýdku Místku a celém Moravskoslezském kraji splňují nejnáročnější požadavky současného stavitelství. Podepsány pod nimi jsou ti největší špičky v oboru. Architektiprojektanti, stavaři i energetičtí specialisté.

Využijte dotací Nová zelená úsporám

Pořízení nového domu v současné době bohužel není levnou záležitostí. Ceny stavebních materiálů se stále drží velmi vysoko, vysoká je i cena práce. I přesto stále existují způsoby, jak ušetřit a i moderní rodinný dům pořídit za rozumný peníz. Cestu k finančně dostupnému domu například představují dotace v rámci projektu Nová zelená úsporám. A ty vám Wobau Ostrava pomůže vyřídit. Tým specialistů vám ze všeho nejdříve zpracují optimální návrh energetických opatření, na základě něhož stanoví dotační částku, na niž budete mít nárok. A ta vůbec nemusí být nízká. Ve hře jsou i statisícové úspory! Ještě váháte? Neměli byste!

Zdroj foto: Wobau.cz

Související příspěvky