Fabini rozšiřuje oblíbenou kolekci Lucca o další nádobí: Objednat si můžete kónický kastrol nebo menší pánev wok

V českých kuchyních se používá už 10 000 kusů nádobí z vícevrstvé nerezové oceli z prémiové kolekce Lucca od značky Fabini. Nabídka kvalitních výrobků, které vydrží generace, se v jarním předprodeji rozšiřuje o menší variantu pánve wok, kónický kastrol, velkou hlubokou pánev a velkou poklici.

Kolekce Lucca, kterou značka Fabini poprvé uvedla na trh před rokem, zahrnuje nádobí vyrovnávající se kvalitou i designem tradičním evropským značkám. Nyní Fabini přichází s jejím dalším rozšířením a vylepšením a uvádí na trh další vysoce kvalitní produkty vyrobené v rodinné továrně v Itálii. Elegantní a praktické nádobí z aktuální nabídky je vhodné na všechny typy vařičů včetně indukce, do trouby i do myčky a díky vícevrstvé nerezové oceli vede skvěle teplo, čímž se řadí mezi chytré investice v době vzrůstajících cen za energie.

Pánev wok s průměrem 26 cm vznikla jako menší a lehčí varianta 30centimetrového woku, který se ihned po svém uvedení loni na podzim stal jedním z nejprodávanějších produktů. Proto Fabini přichází s jeho pokračováním, které je jednodušší na manipulaci, ale pořád tak objemné, že se z něj nají celá rodina. Wok z vícevrstvé nerezové oceli usnadňuje prudké smažení i pomalé dušení a díky jeho univerzálnosti ho využijí milovníci asijské, zdravé i české kuchyně.

Pánev wok s průměrem 26 cm z kolekce Lucca pořídíte za zvýhodněnou cenu 3 099 Kč namísto 3 399 Kč pouze na fabini.cz.

Nový kónický kastrol z kolekce Lucca má nepřehlédnutelný design, ale nabízí univerzální využití. Díky zakulaceným stěnám je v něm snadné šlehat a míchat, což oceníte například při přípravě risotta. Kónický tvar, který se směrem nahoru rozevírá, navíc usnadňuje odpařování tekutiny a hodí se skvěle také na redukci omáček a rychlé restování. Jeho tvar navíc snižuje riziko vystříknutí omáčky při míchání a znečištění plotýnky. Kónický kastrol využijete i na zapékání v troubě. Je ho průměr je 26 cm a součástí balení je poklice.

Kónický kastrol z kolekce Lucca pořídíte za zvýhodněnou cenu 3 299 Kč namísto 3 599 Kč pouze na fabini.cz.

Jedním z prvních kousků, které se v kolekci Lucca objevily, byla hluboká pánev s průměrem 24 cm. Nová hluboká pánev s poklicí je větší, má průměr 28 cm, a značka Fabini s ní vyslyšela prosby zákazníků o objemnější velikost. Hluboká pánev kombinuje výhody pánví i hrnců, a představuje tak všestranný kus, jehož kvality a velikost ocení hlavně ti, kteří milují stolování s rodinou a přáteli.

Hlubokou pánev z kolekce Lucca pořídíte za zvýhodněnou cenu 3 799 Kč namísto 4 099 Kč pouze na fabini.cz.

Posledním chybějícím kouskem je velká poklice s průměrem 28 cm, která se hodí na další pánve z nabídky Fabini se stejným průměrem, včetně litinové.

Poklici s průměrem 28 cm z kolekce Lucca pořídíte za zvýhodněnou cenu 1 079 Kč namísto 1 199 Kč pouze na fabini.cz.

Jarní předprodej navazuje na dvě úspěšné kampaně kolekce Lucca, v rámci kterých značka Fabini uvedla na trh už celkem 17 vysoce kvalitních produktů dotažených do posledního detailu. „Naše produkty prochází neustálým procesem testování a zdokonalování. Cílem je nabízet nádobí, které poskytne uživatelům nejvyšší možný komfort a zároveň vydrží po generace. Děkujeme proto za neustávající přízeň našich zákazníků, kteří nás v systému předprodejů ochotně podporují a umožňují se neustále zlepšovat. Díky vám můžeme vymýšlet stále nové výrobky a inovovat,” vzkazuje Jan Fabini.

Produkty ze zvýhodněného předprodeje mohou zákazníci očekávat na přelomu srpna a září.

Zdroj foto: Fabini

Související příspěvky