BackYard Dejvice: Nové byty v historickém domě a čtvrti plné mladistvého elánu

Již sto let reprezentují Dejvice prestižní rezidenční oblast, která láká na poklidné bydlení v blízkosti parku Stromovka či přírodní rezervace Divoká Šárka. Stejně tak jsou však Dejvice také na dosah centru a pestrému městskému životu. Bydlet by tady chtěl každý, ale jen čas od času se objeví nabídka nových bytů. Takovou nabídku nyní přináší rezidenční projekt společnosti PSN BackYard Dejvice.

Vzhůru do Dejvic!

Výhoda Dejvic v podobě vynikající dopravní dostupnosti po celé Praze je bezkonkurenční, díky četným možnostem vyžití ji však místní obyvatelé nevyužijí tak často. V Dejvicích si na své přijdou milovníci kultury i sportu, nechybí tady ani rozličné obchody a vyhlášené restaurace. Plnou občanskou vybavenost tu prezentují i četné vzdělávací instituce.

Kampus Dejvice s moderní budovou Národní technické knihovny činí lokalitu významným centrem vědy a vzdělávání, kde vědecké projekty a svěží studentský život nezřídka provází i zajímavé akce pro širokou veřejnost. Společnost PSN v podobě svého nového rezidenčního projektu BackYard Dejvice umožňuje být přitom. Komfortní bydlení leží nedaleko kampusu, přímo v srdci Dejvic, pár minut od Vítězného náměstí.

Tady je každý den perfektní

Název ulice Studentská je více než příhodný. Právě do Studentské ulice je zasazen historický dům stavitele Otakara Medka z Pardubic, který byl vystaven v roce 1929. Díky rekonstrukci PSN se nyní znovu probouzí do života, s respektem k historickému odkazu, požadavkům moderní doby i svěží atmosféře Dejvic, která je tady všudypřítomná. Architekti BackYard Dejvice však inspiraci hledali i za hranicemi Dejvic, Prahy nebo Česka. Vydali se za ní do Velké Británie, za těmi nejslavnějšími univerzitami světa. A vytvořili tak dům, kde je každý den perfektní.

BackYard Dejvice harmonicky snoubí historické genius loci a moderní technologie. Dokladem je precizně opravené schodiště a chodby, stejně jako prosklený venkovní výtah. Zelený vnitroblok nabízí grill zónu, místa pro piknik, posezení i prostor pro relax. Stylový dvorek ještě násobí komfort 40 exkluzivních jednotek o rozměrech od 13,9 m2 do 52 m2 a dispozicích 1+kk až 2+kk.

Více o projektu tady…

Zdroj foto: PSN

Související příspěvky