Efektivní větrání s rekuperační jednotkou

Rekuperační jednotky jsou ideální k zajištění kvalitního větrání objektů, ať již jde o rodinné domy, byty či kanceláře. Podstropní rekuperace Renovent přispívají ke zdravému, úspornému a komfortnímu vnitřnímu prostředí a pyšní se především svou malou výškou.

Efektivní větrání s rekuperační jednotkou

Podstropní jednotka Renovent Sky 150/200

Podstropní jednotky byly vyvinuty firmou Brink pro výstavbu či rekonstrukce menších domů či bytů s omezeným vnitřním prostorem. S rekuperační jednotkou Renovent Sky 150/200 vyřešíte instalace, které by pro Vás v mnoha případech byly těžko realizovatelné. Jedná se o podstropní rekuperační jednotku, která Vám účinně zajistí odvod již využitého vzduchu a nahradí ho vzduchem čerstvým. 

Renovent Sky 150/200 se snadno schová do podhledu

Jednoznačnou výhodou této rekuperační jednotky je její velmi nízká konstrukční výška. Výška pouhých 198 mm snadno zajistí instalaci v podhledech, kde je úložný prostor minimální. Instalovat se dá rovněž do vertikální polohy na stěnu, kde díky své malé velikosti zabere minimální prostor na hloubku místnosti. 

Efektivní větrání s rekuperační jednotkou

Komplexní balení zajistí snadnou instalaci

K rekuperační jednotce Renovent Sky 150/200 získáte rovněž instalační konzoli, se kterou bude montáž rekuperace hračkou. Usnadníte si rovněž případnou demontáž v případě nutnosti servisu a údržby jednotky. Součástí zakoupeného balení je programovatelný ovladač pro nastavení a co nejsnazší ovládání větrací jednotky. Rekuperační jednotku je možné dovybavit ochranným ohřevem, který bude mít pozitivní vliv na Vaše provozní náklady.

Efektivní větrání s rekuperační jednotkou

Tichý provoz s nízkou spotřebou energie

Kromě flexibilní instalace vyniká jednotka Renovent Sky 150/200 tichým a energeticky výhodným provozem. Díky využití ověřené technologie větracích jednotek Excellent snížíte jakoukoliv možnost vyšší hlučnosti při provozu jednotky a získáte možnost rozšíření rekuperace o další nadstavby.

Zdroj foto a video: Storc.cz, Pixabay.com

Související příspěvky