Instalatér Praha nezná slovo „nejde“

Odborně znalý instalatér, který se ve svém oboru pohybuje už pěknou řádku let, si umí poradit doslova se vším. Od instalatérských prací přes čištění odpadů až po topenářské práce. Navíc jeho prioritami jsou časová flexibilita a vstřícný přístup k zákazníkovi. S čím vám pomůže na slovo vzatý odborník, pro něhož je rychle, levně a kvalitně mottem?

Co obnáší instalatérské práce?

Instalatér se věnuje instalaci a opravě vnitřních i vnějších vodovodních, plynovodních, kanalizačních a topných systémů. Rovněž se stará o údržbu a montáž sítí pro distribuci vody, tepla a plynu. Dále se zaměřuje na regulační a měřicí techniku a topidla. U nich kontroluje, zda jejich těsnost a tlak odpovídá normám. Instalatér Praha vám pomůže při rekonstrukci koupelny nebo kuchyně, kde je potřeba udělat kompletní rozvody vody, výměnu a montáž umyvadel, baterií, WC, bojlerů, sprchových koutů, van a dřezů. Na instalatéra se můžete obrátit i v případě výměny patních a podružných vodoměrů, pračkových, redukčních a rohových ventilů.

Neodtéká to?

Instalatér Praha 10 vám též pomůže od ucpaného odpadu, neboť díky dlouholetým zkušenostem používá účinnější nástroje a techniku. Kdy je třeba provést čištění odpadů? Když vám neodtéká voda v umyvadle, dřezu nebo ve vaně, při nepříjemném zápachu z kanalizace, který se objevuje v kuchyni či koupelně. Čištění odpadů Praha se zabývá též havarijními stavy, kdy selžou i ty nejlepší chemické přípravky. Jakým způsobem čištění probíhá? V bytech a domech se demontuje sifon, odstraní nečistoty, vymění těsnění, případně další komponenty. U problémů s neprůchodnou kanalizací, jíž nepomohlo ani protažení pérem, se provede prohlídka a revize kamerou. Tato metoda je vhodná zejména pro starší kanalizační potrubí, v nichž odpad odtéká pomalu nebo dojde k narušení terénu, kudy kanalizace vede.

Zdroj foto: Instalater-praha-zak.cz, Pixabay.com

Související příspěvky