Rowenta Eclipse osvěží vaši domácnost tím nejčistším vzduchem

Jako byste otevřeli okno na horách…

Za čistým a svěžím ovzduším už není třeba jezdit daleko, nemusíte dokonce ani opouštět domov. Rowenta Eclipse, první bezvrtulová čistička a ventilátor v jednom, osvěží vaši domácnost tím nejčistším vzduchem.

Čistička vzduchu a ventilátor Rowenta Eclipse (QU5030) přináší intenzivní osvěžení v tom nejčistším provedení. Výkonné 2v1 filtruje díky dvěma filtrům s vysokou hustotou až 99,95 % drobných částic, včetně bakterií, virů, prachu, pylů, alergenů či chlupů, už od velikosti 0,1 mikronů (jeden mikron je tisíckrát menší než milimetr). Štíhlou a elegantní dámu není téměř slyšet díky absenci rotujících lopatek – hlasitost ventilátoru je téměř neslyšitelných 32 dB(A) při minimální rychlosti.

Během čtení, sledování televize nebo spánku vás určitě nebude rušit. Proudění čistého vzduchu můžete maximálně uzpůsobit domácím podmínkám, na výběr je až 12 rychlostí včetně 4 tichých nastavení. Rowenta Eclipse nabízí 2 režimy chodu: noční, který postupně snižuje rychlost, a automatický, který přizpůsobí rychlost ventilace okolní teplotě. Náročnější spotřebitelé jistě ocení i více úhlovou oscilaci v rozmezí 30°, 60° a až 120°. Větrání díky otáčení působí více přirozeně. V létě vám čistička poskytne intenzivní osvěžení s dosahem až 8 m v místnosti.

Rowenta Eclipse má dvanácti hodinový časovač a funkci zpožděného startu – nastavení je snadné a praktické, vždy se můžete vrátit domů za svěží a čerstvou vůní…

Čistička Rowenta Eclipse je navíc moderní designový kousek, který vám po zapnutí jemně modrého světla vytvoří ideální relaxační atmosféru.

Doporučená cena je 9 999 korun / 369 euro.

Více informací www.rowenta.cz.

Související příspěvky