Bydlení v exotickém stylu

Tropické motivy pro váš byt

Mandaly a meditace

Objevte lehkost s úžasně měkkým povlečením vyrobeným z bavlny s certifikací GOTS, v jemných růžových a mátově zelených barvách. Naše dekorační předměty ve zlatém vzhledu a tropické vzory s motivy palem, ananasů a mandal se postarají o krásný pocit a zprostředkují vám léto jako v ráji!

Kolekci „Bydlení v exotickém stylu“ najdete v síti obchodů Tchibo a Tchibo koutcích v obchodních řetězcích od 15. června 2020, v e-shopu tchibo.cz již od 9. června 2020.

Mandaly jako nadčasové symboly jednoty a rovnováhy přináší relaxaci a uvolnění. Tyto motivy je proto vhodné použít pro bytový textil, kterým se obklopujete ve chvílích pohody a odpočinku.

Povlečení renforcé

Povlečení je certifikováno dle GOTS a je ze 100% biobavlny. Zapíná se na zip a v nabídce je ve standardní velikosti za předběžnou cenu 599 Kč a na dvoulůžko za předběžnou cenu 699 Kč.

Perkálové povlečení

Povlečení je certifikováno dle GOTS a je ze 100% biobavlny. Zapíná se na zip a v nabídce je ve standardní velikosti za předběžnou cenu 649 Kč a na dvoulůžko za předběžnou cenu 749 Kč.

Oboustranné povlečení renforcé

Povlečení je certifikováno dle GOTS a je ze 100% biobavlny. Je dvojnásob krásné díky dvěma různě barevným stranám. Povlečení se zapíná na zip a v nabídce je v bílo-růžovém a bílo-mátovém provedení, ve standardní velikosti za předběžnou cenu 599 Kč a na dvoulůžko za předběžnou cenu 699 Kč.

Přehoz na postel renforcé

Přehoz je certifikovaný dle GOTS a je ze 100% biobavlny. Jeho rozměry jsou 230 x 250 cm. Dá se použít jako přehoz na postel, moderní závěs nebo ubrus. Předběžná cena 549 Kč.

Perkálové povlečení

Povlečení je certifikováno dle GOTS a je ze 100% biobavlny. Zapíná se na zip a v nabídce je ve standardní velikosti za předběžnou cenu 649 Kč a na dvoulůžko za předběžnou cenu 749 Kč.

Žerzejové napínací povlaky, 2 ks

Povlaky jsou certifikovány dle GOTS a jsou ze 100% biobavlny. Podél celého obvodu je stahování na gumu, proto výborně drží. Jsou vhodné pro všechny zdravotní polštáře a polštáře pro oporu krční páteře do velikosti 40 x 80 cm. V nabídce je sada s bílým a šedým povlakem a s bílým a růžovým povlakem. Předběžná cena za sadu 279 Kč.

Závěsná síť pro dvě osoby

Relaxace a klidné rozjímání. Závěsná síť má otevřená poutka na obou koncích, proto se dá pověsit kamkoli. Její rozměry jsou 140 x 200 cm a složíte ji do praktického úložného sáčku. Předběžná cena 999 Kč.

Zářivý styl s odleskem zlata

Vsaďte na zlatou barvu! Tato královská barva propůjčuje materiálům, vzorům, dekoračním předmětům a doplňkům opojnou atmosféru luxusu a inspirace.

Lucerna

Navodí pohodovou atmosféru. Elegantní ocelová struktura kouzlí krásné světelné efekty. Lucerna je vhodná na válcové a čajové svíčky. Její konstrukce o velikosti 16 x 23 x 16 cm je ze 100% oceli. Předběžná cena 349 Kč.

Dekorační dóza „Ananas“

Dóza ve tvaru ananasu spojuje zajímavou dekoraci i praktického pomocníka. Dóza je z hliníku, její výška je 23 cm a průměr 11 cm. Je vhodná na uložení drobných předmětů a na suché potraviny. Předběžná cena 599 Kč.

Chladicí box na láhve

Chladicí box s reproduktorem a osvětlením. Box pojme až dvě láhve s objemem 750 ml. Jeho podstavec je ze dřeva a je nastavitelný do dvou výšek. Box je z plastu, s integrovaným světlem, akumulátorem a reproduktorem s Bluetooth®. Výška boxu je 28 cm. Předběžná cena 2.490 Kč.

Související příspěvky