Relax o dovolené i na vlastní zahradě. Díky novému modelu vířivky českého výrobce USSPA si užijete léto i doma

Letošní léto bude úplně jiné, než jsme zvyklí. Podle meteorologů má být výjimečně teplé, dokonce možná vůbec nejteplejší v historii. A současně kvůli koronaviru nebudeme moci komfortně vyjet k moři, ať už kvůli zavřeným hranicím nebo jiným regulacím. Proč si tedy nevytvořit podmínky k relaxaci přímo na zahradě. Mimořádný komfort nabízí novinka LoungeiN, první domácí vířivka k zabudováni do země od největšího českého výrobce USSPA.

Po měsících stresu a domácí karantény bychom si všichni zasloužili odpočinek. Místo plánování vysněné dovolené ale musíme pobyty v zahraničí rušit. České areály budou navíc s největší pravděpodobností během letních měsíců praskat ve švech. Přesto existuje řešení: zázemí pro relax i koupání si můžete vytvořit přímo na zahradě a strávit pohodové léto s nejbližšími.

Ideální cestou může být nový model spa LoungeiN od českého výrobce USSPA, který letos slaví 25 let na trhu.

První zapuštěná spa

Díky unikátnímu designu je LoungeiN jako jediná privátní spa na trhu určená k zapuštění do země, lze ji tedy snadno citlivě zakomponovat do vaší zahrady a přizpůsobí se jakémukoli architekto-nickému stylu. Pohodlný vstup zajišťují bezpečné schody, které jsou integrované v designu spa a dají se zároveň využít jako multifunkční sedátko s tryskami.

Model kombinuje to nejlepší z produkce společnosti. Propojuje designové prvky a funkčnost nejen z privátní a komerční řady, ale je inspirovaná i jedinečnou spa budoucnosti Solitaire.

LoungeiN vyniká velkorysým prostorem, který zajistí možnost pohodlné relaxace až sedmi lidem. Samy o sobě jsou vířivky a termální bazény od USSPA úžasnou možností vytvořit si na vlastní zahradě oázu oddychu. U tohoto modelu najdete ty nejlepší masážní pozice pohromadě, díky čemuž se můžete těšit na dokonalou relaxaci. Díky soustavám trysek nabízejí celou řadu masážních programů a nastavení.

Jako jedinou privátní spa lze LoungeiN vybavit automatickým termokrytem ACS® oceněným světovými cenami za design a funkčnost. Spa tak otevřete i zavřete pouhým stiskem tlačítka. Termokryt je součástí izolačního systému, zároveň pomáhá udržet vodu čistou a brání tomu, aby do ní nešťastnou náhodou spadlo třeba malé dítě.

LoungeiN je možné také kombinovat s termálními bazény swim spa. Díky tomuto spojení si můžete vytvořit dokonalou relaxační zónu, kombinující aktívní a pasivní relaxaci, přímo u vás doma. Ať už preferujete jedno, či druhé, čas můžete trávit spolu.

Související příspěvky