Sháníte nový byt v Praze? Dáme vám hned 4 zajímavé tipy

Rádi byste bydleli v hlavním městě naší země? Pokud ano, pak se jistě poohlížíte po zajímavých developerských projektech, které by z hlediska komfortu bydlení stály za to. Hledání na internetu bývá často zdlouhavé, náročné a mnohdy najdete i objekty, jež se aktuálně ve skutečnosti neprodávají. Proto se zaměříme podrobněji na 4 zajímavé tipy z nabídky společnosti Homeland.

Byty v Praze 1

Jaké nabízí byty na prodej Praha 1? Rozhodně takové, které nabízí maximální komfort a příjemné prostředí. Ostatně zajímavé jsou i tím, že je většina objektů zapsáno na seznamu kulturního dědictví UNESCO. Historické památky, jako jsou Pražský hrad nebo Staroměstské náměstí, jsou hned za rohem.

Byt 4+kk na Malé Straně

Naším prvním tipem na byt v Praze 1 je půdní klimatizovaná jednotka ve 2. patře elegantní zrekonstruované budovy. V interiéru se nachází en-suite koupelna, ložnice, klasická koupelna a plně vybavená kuchyně či hlavní ložnice. Byt je také vybaven klimatizací, pračkou, sušičkou a bezpečnostními dveřmi.

Byt 5+kk na Novém Městě

Výbornou volbu také představuje luxusní byt s klimatizací nacházející se ve 4. patře rezidenčního domu s výtahem. Lokalita u Jindřišské ulice v centru hlavního města je skutečně atraktivní. V bytě se nachází neuvěřitelných 5 ložnic a 3 koupelny. Samozřejmostí jsou plně vybavená kuchyně a obývací pokoj s podkrovními elektricky ovládanými okny.

Byty v Praze 10 Vršovicích

Důvodů pro volbu Vršovic je skutečně spousta. Vždyť právě tady se nachází veškerá občanská vybavenost včetně nákupního centra Eden. Mimo jiné jsou tady i stadiony fotbalových klubů Bohemians Praha a SK Slavia Praha. A jaké konkrétní byty jsou k dispozici? Prodej bytů ve Vršovicích je u společnosti Homeland velmi bohatý.

Byt 2+kk na Vinohradech

Byt se nachází v luxusní bezbariérové rezidenci, již obklopuje překrásná zahrada. Objekt je vybaven výtahem, kamerovým systémem a recepcí. Už jen architektonické řešení samotné rezidence je naprosto unikátní má čistý geometrický akcent. Dominantou interiéru je obří obývací pokoj s kuchyní a prostorem pro stolování.

Byt 3+kk v Hradešínské ulici

Za zmínku jistě stojí také byt ve 3. poschodí zmiňované rezidence na Královských Vinohradech. Dispozičně je řešen jako 3+kk a nabízí mimo jiné třeba ložnici mající en-suite koupelnu, samostatnou toaletu, šatnu, další ložnici a prostorný obývací pokoj. Samozřejmostí je i sklepní kóje. Případně si lze přikoupit také garážová stání.

Související příspěvky