LUSH: Darujte čas pro sebe

Voňavé LUSH novinky ke Dni matek!

LUSH: Darujte čas pro sebe.

V této speciální nabídce najdete ten pravý dárek pro maminku, který vám pomůže vyjádřit jí vaše díky. Věnujme trochu péče a hýčkání těm, kdo jinak neustále pečují o nás s LUSH produkty. Snažíme se, aby na nás naše maminky byly pyšné, a děláme jim radost již od roku 1995!

Atom Heart Mother

Koupelová bomba 190 Kč/ kus

Bomba do koupele Atom Heart Mother překypuje povznášejícími silicemi z bergamotu, neroli a brazilských pomerančů a je ideální koupelí předznamenávající změnu ročních období.

LUSH: Darujte čas pro sebe.

Blooming Beautiful Orange Blossom

Koupelová bomba 190 Kč/ kus

Koupelové rozmazlování s florální vůní jedné ze ze tří variant bomby do koupele Blooming Beautiful. Varianta Orange Blossom byla navržena tak, aby povznášela a povzbuzovala inspiraci za pomoci radostné silice z divokého pomerančovníku a pomerančového květu.

LUSH: Darujte čas pro sebe.

Wash and Grow

Koupelová pěna 280 Kč/ kus

Naložte se do bublinkové lázně s hluboce čisticím rozjasňujícím mletým dřevěným uhlím a spoustou antioxidačního spirulinového prášku, který podporuje přirozenou pevnost vaší pokožky.

LUSH: Darujte čas pro sebe.

Avo Cuddle

Koupelová pěna 220 Kč/ kus

Tohle dobrosrdečné avokádo vás obejme heboučkými bublinkami s povznášející a sladkou vůní se šťavnatými tóny citronové trávy.

LUSH: Darujte čas pro sebe.

Snuggles

Sprchový gel od 290 Kč/ kus

Nechte se obejmout a pomazlit konejšivými krémovými mydlinkami s fair trade bio kakaovým máslem a vychutnejte si příjemnou sladkou vůni, kterou tento limitovaný sprchový gel sdílí s Lush bestsellerovou bombou do koupele Butterball!

LUSH: Darujte čas pro sebe.

The Old Songs Are Waking

Tělový peeling od 320 Kč/ kus

Tento sladký, ovocný a báječně máslový cukrový peeling doslova zve ke zpívání ve sprše (nebo vaně). Obsahuje regenerační a hydratační olej babassu, který se vyrábí z jader plodů divoce rostoucí palmy, ručně sbíraných domorodými ženami v brazilské Amazonii. Krystalový cukr jemně vyhlazuje pokožku celého těla a koupelnu naplní sladkou gurmánskou vůní absolue z vanilky a tonky.

LUSH: Darujte čas pro sebe.

Sticky Syrup

Mýdlo 240 Kč/ 100g

Toto vydatné sladce voňavé mýdlo je neuvěřitelně hydratační díky plejádě zvlhčujících a zjemňujících ingrediencí. Do základu z rýžového oleje a slizu z kořene proskurníku, který tvoří dokonale zvláčňující mydlinky, jsme totiž přimíchali hydratující čerstvé plantain banány.

LUSH: Darujte čas pro sebe.

Alina

Parfém 1100 Kč/ 30ml

Pikantní růžový pepř, pudrové tóny kosatce a hřejivé santalové dřevo se snoubí v příjemnou „čistou“, komplexní a nadčasovou vůni.

LUSH: Darujte čas pro sebe.

Mum´s Bathtime Favourites

Dárek 1850 Kč/ kus

Pozvánka k úniku do nádherného, rozmanitého světa fantazie s devíti koupelovými zážitky. Dopřejte si dokonalý ‚čas pro sebe‘. Úchvatný výběr bomb a pěn do koupele včetně několika limitovaných, vytvořených speciálně pro kolekci Den matek 2024, jsme uložili do krásné, znovupoužitelné plechovky.

LUSH: Darujte čas pro sebe.

Happy Mother´s Day

Dárek 1700 Kč/ kus

Zasloužený ‚čas pro sebe‘ v podobě sedmi sladkých a florálních produktů do koupele, sprchy a pro péči o tělo, tvořících krásný výběr z celoroční i limitované řady. Protáhněte oslavy Dne matek na celý týden! Otvírejte postupně dvířka a objevujte svůj dokonalý relax a hýčkání jedno po druhém.

LUSH: Darujte čas pro sebe.

Kompletní kolekce je k dostání ve všech kamenných prodejnách a online.

Zdroj foto: LUSH

Související příspěvky