Cashback promoakce pro značky Bella a Bella Baby Happy

Společnost TZMO Czech Republic s.r.o., známý světový výrobce a dodavatel zdravotnických, hygienických a kosmetických produktů s více jak dvacetiletou tradicí na českém trhu, přichází s novou promoakcí pro české zákazníky.

Na produkty značky Bella a Bella Baby Happy je možné až do 31. května letošního roku získat u vybraných prodejců z nákupu zpět až 400 Kč.

Do akce jsou zapojeni partneři z řad online prodejců i provozovatelé řetězců kamenných prodejen. Při nákupu nad 500 Kč lze získat zpět 100 Kč, nad 1000 Kč je to už 200 Kč a za nákup nad 2000 Kč dostanou zákazníci zpět 400 Kč. Jediné, co musíte pro získání nároku na vrácení příslušné částky udělat, je zakoupit libovolné kombinace produktů značek Bella a Bella Baby Happy v síti prodejen Makro, Albert, Billa nebo, případně online na Alza.cz, Rohlik.cz, DrMax.cz a Mall.cz.

Cashback promoakce pro značky Bella a Bella Baby Happy

Portfolio produktů Bella zahrnuje dámské hygienické a kosmetické potřeby. Bella Baby Happy nabízí širokou škálu hygienických a kosmetických potřeb pro kojence a batolata od plenek přes podložky, ubrousky až po emulze do koupele. Zahrnuje ale i hygienické produkty pro maminky.

Podmínky jsou jednoduché. Na stránce https://www.tzmocashback.cz/ stačí nahrát fotografii nebo sken účtenky od jednoho z uvedených partnerů, vyplnit zákaznické údaje a odsouhlasit pravidla a podmínky promoakce. Nárok na cashback může uplatnit každý plnoletý zákazník.

Zdroj foto: TZMO Czech Republic

Info: Úplné znění pravidel promoakce, lze najít na adrese: tzmocashback.cz/pravidla_04-05-2024.

Související příspěvky