Chytrá chladnička pro náročné. S obrazovkou pro zrcadlení mobilního obsahu

Jestli jste doposud váhali s výběrem velké americké chladničky, teď je ta správná chvíle se rozhodnout. Seznamte se s chytrou čtyřdveřovou chladničkou Hisense RQ760N4IFE nabitou pokročilými technologiemi. Dokonale se postará o opravdu velké množství potravin, nabídne i bar s čerstvou chladnou vodou, ledem nebo ledovou tříští do koktejlů a navíc se postará i o zábavu. Na velkém displeji totiž můžete i zrcadlit obsah z mobilního telefonu nebo tabletu. Až budete v kuchyni vařit, můžete přitom klidně sledovat svůj oblíbený podcast, seriál nebo sportovní zápas. Nebo se inspirovat některým ze 151 receptů aplikace ConnectLife. Konečně je tu chladnička, která má smysl. A můžete ji ovládat i hlasem.

Chytrá chladnička pro náročné. S obrazovkou pro zrcadlení mobilního obsahu

Praktické čtyřdveřové řešení

Hisense RQ760N4IFE má šířku 90 cm, velkorysou kapacitu téměř 600 l a velmi praktické čtyřdveřové uspořádání. Když dostanete na něco chuť, stačí otevřít mnohem menší prostor, než u klasické dvoudveřové „ameriky“. Tepelná výměna mezi místností a vnitřním prostředím chladničky je menší, potraviny netrpí a následné obnovení optimální teploty je ekonomičtější.

Ale pokud chcete mít naprostý přehled o svých zásobách, jednoduše otevřete oboje dvířka zároveň. Manipulace bude velmi pohodlná – dveřní křídla jsou totiž v porovnání s běžnou kombinovanou 60cm chladničkou užší, a tedy potřebují pro otevření kolem sebe méně místa. Další velkou výhodou je to, že v chladicím prostoru budete mít k dispozici police přes celou šířku spotřebiče, kam pohodlně umístíte i objemné potraviny, dlouhé dózy nebo tácky s pohoštěním.

Kromě tří širokých polic jsou ještě v chladicím prostoru i dvě velké zásuvky na ovoce či zeleninu s regulací vlhkosti a mezi nimi zásuvka na drobné balené potraviny. A celá řada držáků, poliček i jedna extra hluboká police ve dvířkách, kam se vejdou i džbánky nebo dvě řady lahví za sebou. O perfektní osvětlení se postará LED panel v horní části spotřebiče a průběžný svislý LED pásek na boku.

Chytrá chladnička pro náročné. S obrazovkou pro zrcadlení mobilního obsahu

Konvertibilní prostor a speciální zásuvky v mrazicí části

Ve spodní části spotřebiče najdete mrazničku se čtyřmi hladce výsuvnými boxy a speciálními párovými horními policovými přihrádkami pro snadný přístup k oblíbeným pochoutkám. Na bocích jsou ještě další praktické úložné přihrádky. I zde usnadňuje orientaci výkonné a úsporné LED osvětlení.

Celá pravá dolní část představuje multifunkční konvertibilní oddělení MyFreshChoice a umožňuje

regulaci teploty od +5 ? až po -20 ?. Můžete si tak vybrat, jestli v zásuvkách budete chladit nápoje, nebo zde uložíte čerstvé maso, ryby a delikatesy. Případně sem umístíte k mírnému, střednímu či hlubokému zamrazení třeba zbytky z víkendu, které zkonzumujete do týdne, do měsíce nebo za delší dobu.

Chytrá chladnička pro náročné. S obrazovkou pro zrcadlení mobilního obsahu

Chytré ovládání

Novinka s velkou dotykovou obrazovkou má integrovanou wifi a jde ovládat hlasem například prostřednictvím hlasového asistenta Amazon Alexa (Echo) nebo Google Home a také prostřednictvím aplikace ConnectLife na dálku přes mobil či tablet. Odkudkoliv tak můžete nejen nastavit teplotu, ale také zkontrolovat, jestli vše funguje, jak má i optimalizovat chod spotřebiče.

Do aplikace můžete také průběžně ukládat nákupní seznam nebo zaznamenávat uložené potraviny s dobou trvanlivosti – díky upozorněním z aplikace je spotřebujete včas a předejdete zbytečnému plýtvání.

Najdete zde mimo jiné i inspiraci v podobě 151 receptů, na které můžete nakoupit suroviny a už cestou z nákupu chladničku připravit na přísun nového jídla aktivací funkce SuperCool nebo SuperFreeze.

Při vkládání velkého nákupu bývá lednice otevřená delší dobu a dostává se do ní okolní teplo. Výkyvy teplot ale potravinám nesvědčí. Pomocí funkce SuperCool se teplota v chladničce sníží o 2 stupně a v celém vnitřním prostoru chladničky se rychleji obnoví ideální poměry. Potraviny si tak uchovají svoji původní kvalitu a nutriční hodnoty. Po šesti hodinách se automaticky vrátí původní nastavení,“ říká Vladimíra Nývltová, odbornice značky Hisense. Podobně funguje funkce SuperFreeze.

Chytrá chladnička pro náročné. S obrazovkou pro zrcadlení mobilního obsahu

Pokročilé technologie pro čerstvé a zdravé potraviny

Novinka využívá pokročilou beznámrazovou technologii Total NoFrost se třemi chladicími okruhy. Jde o jeden z nejlepších chladicích systémů na trhu, který zabraňuje hromadění ledu a námrazy a zaručuje nízkou spotřebu elektrické energie.

Spolu s inteligentním systémem Multi AirFlow zaručuje v celém prostoru spotřebiče ideální klima. Tříokruhové chlazení navíc zabraňuje mísení pachů mezi chladničkou, mrazničkou a konvertibilním oddílem. K hospodárnému udržení ideálního vnitřního prostředí přispívá i Metal-Tech Cooling s pokovenou zadní stěnou chladničky, díky níž se rychleji obnovuje původní teplota například po otevření dveří. Antibakteriální těsnění navíc brání ulpívání a šíření až 99,99 % bakterií a plísní, a je tak zárukou zdravého prostředí pro uchovávání potravin,“ vysvětluje Vladimíra Nývltová.

Spotřebič pohání tichý a účinný invertorový kompresor s prodlouženou zárukou. Zvládne během 24 hodin zamrazit až 9 kg potravin, ale přitom vás nebude rušit – hlučnost dosahuje pouhých 39dB. V případě poruchy nebo výpadku elektrického proudu dokáže spotřebič udržet stálou teplotu až 10 hodin.

Chytrá chladnička pro náročné. S obrazovkou pro zrcadlení mobilního obsahu

Elegantní design s obrazovkou pro to, co vás opravdu zajímá

Novinka v provedení z luxusního černého kartáčovaného nerezu má čistý design Pure Flat bez viditelných madel a závěsů dveří a jde ji do kuchyňské sestavy zasunout tak, že dokonale s kuchyní splyne, ale přitom bude stále viditelným šperkem.

Na vnější straně dvířek vlevo je integrovaný dávkovač chladné čerstvé vody, ledu a ledové tříště s připojením na vodovod. Dokáže vyrobit až 2,2 kg ledových kostek za půl dne, takže zásoba nedojde, ani když budete mít spoustu hostů.

Chytrá obrazovka pro všechny životní scénáře

Na dvířkách vpravo je také již zmíněná velká dotyková obrazovka pro ovládání spotřebiče i zobrazení důležitých technických dat o jeho provozu.

Ale především jde o místo, na kterém můžete sledovat nebo vystavit to, co vás opravdu baví a je pro vás v danou chvíli důležité formou streamování z chytrého telefonu přes Bluetooth. Ať už je to inspirace z aplikace ConnectLife, obsah oblíbeného influencera nebo třeba živý přenos zápasu vašeho oblíbeného týmu na blížícím se ME ve fotbale. I když budete vařit, nepřijdete o svůj oblíbený seriál nebo důležité utkání.

Na obrazovce najdete dokonce i aktuální meteorologické informace s předpovědí počasí ve svém místě podle některého ze 44 scénářů, abyste si mohli dobře naplánovat svůj den.

Obrazovku můžete využít i dalšími způsoby. Můžete na ní nechat vzkaz členům rodiny nebo ji pojmout jako fotostěnu s koláží těch nejmilejších momentů ze svého života, kterou můžete i nastavit do spořiče obrazovky.

Tato chladnička myslí na vše. Pokud by náhodou zůstala otevřená dvířka, upozorní vás zvukový i vizuální signál a informaci doručí do vašeho mobilu také aplikace.

Doporučená cena je 79 990 Kč.

Více informací: cz.hisense.com, global.hisense.com

Sense For Technology

Zdroj foto: Hisense

Související příspěvky