Podzimní kuchyně – šikovní pomocníci a doplňky

Podzim je období, kdy se můžeme pohodlně usadit se svými blízkými u jednoho stolu a vychutnat si místní sezónní suroviny. Využijte tuto skvělou příležitost, použijte osvědčené rodinné recepty a užijte si příjemné stolování a setkání, pro které jsme vám v naší kolekci přichystali řadu tipů a pomocníků.

Kolekci s názvem „Podzimní kuchyně“ najdete v síti obchodů Tchibo a Tchibo koutcích v obchodních řetězcích od 11. září 2023, v e-shopu tchibo.cz již od úterý 5. září.

Podložky na pečení, 4 ks

Ideální na oddělenou přípravu surovin s různou délkou přípravy. Podložky mají zvýšený okraj, aby nepřetekly tekutiny a nepřilnavý povrch, který není nutno vymazávat tukem. Dvě podložky mají rozměry 26 x 13 cm a další dvě 13 x 13 cm. Předběžná cena za sadu 349 Kč.

Kráječ „Nicer Dicer Quick“

Nakrájí suroviny pro nejrůznější přípravu. Kráječ má tři kombinovatelné nožové nástavce na silné nebo tenké plátky, kostky, tyčinky a šestinky. V sadě je nádobka, do které lze suroviny krájet i uchovávat, protože je opatřena víkem. Rozměry kráječe jsou 21 x 8 x 12,5 cm. Předběžná cena 449 Kč.

Litinová servírovací pánev „COMBEKK Sous-Chef“

Pánev je ze 100% recyklované litiny. Je vhodná do trouby a na všechny druhy sporáků včetně indukčních. Průměr pánve je 28 cm. Recyklovaná litina přispívá k ochraně cenných zdrojů a zároveň má při správné péči dlouhou životnost, čímž šetří i naši peněženku. Předběžná cena 1.190 Kč.

Kompostovací nádoba Bokashi

Nádoba přemění kuchyňský odpad na hnojivo. Objem nádoby je 10,6 l, její rozměry jsou 24 x 35 x 25,7 cm. Je vhodná do vnitřních prostor. Předběžná cena 2.290 Kč.

Smaltovaná zapékací mísa s víkem

Na zapékání i uchování jídla. Mísa je z trojnásobně smaltované oceli pro vyšší odolnost proti korozi. Má rozšířený okraj pro snadný uchop a víko, které je šikovné pro uschování jídla. Průměr mísy je 23,5 cm a výška 7,8 cm. Předběžná cena 449 Kč.

Nádobí z kameniny

Nádobí je z kvalitní kameniny a každý kus je unikát.

Talíře, 2 ks – v nabídce jsou menší a větší talíře vždy po dvou kusech.

Menší talíře mají průměr 21 cm a jsou za předběžnou cenu 599 Kč.

Větší talíře mají průměr 27 cm a jsou za předběžnou cenu 799 Kč.

Miska – má průměr 20 cm, výšku 6,5 cm a je za předběžnou cenu 449 Kč.

Oboustranné prostírání, 4 ks

Prostírání je s recyklovaným materiálem. Z jedné strany je vzorované, z druhé jednobarevné. Má dvouvrstvé zpracování. Každé prostírání je velké 33 x 48 cm. Předběžná cena za sadu 299 Kč.

Mušelinové ubrousky, 4 ks

Ubrousky jsou z bavlny z ekologické produkce. Každý ubrousek je velký 45 x 45 cm. Předběžná cena za sadu 299 Kč.

Zdroj foto: Tchibo

Související příspěvky