Nové trouby Whirlpool New Actual pro všestranné pečení bez starostí

Whirlpool rozšiřuje svoji nabídku pečicích trub o multifunkční vestavné trouby v řadě New Actual. Spojuji ty nejžádanější funkce pro moderní vaření s elegantním designem a představují dostupnou volbu pro začínající domácnosti i ty, kteří hledají optimální poměr mezi výkonem a cenou, aniž by slevili z požadavku na komfortní vaření, úsporné pečení a bezpracnou údržbu. Nabízejí i pečení s přidanou párou, nejrůznější techniky pečení až na třech úrovních najednou, speciální funkce a několik metod automatického čištění včetně nejúčinnější pyrolýzy a parního čištění SmartClean.

Nové úsporné a všestranné trouby Whirlpool New Actual nabízejí komfortní vnitřní objem 71 l. V nabídce jsou v nadčasovém provedení z černého skla s nerezovým panelem a nerezovým madlem, nebo i v trendovém celočerném provedení. Na první pohled upoutají dva ovládací knoflíky, které jde stisknutím zarovnat do jedné linie s ovládacím panelem, a centrálně umístěný černobílý displej, na němž přehledně uvidíte ty nejdůležitější údaje. Aktuálně je v nabídce 21 nových modelů, které díky elegantnímu designu bezchybně zapadnou do jakéhokoliv interiéru. Jsou v úsporné energetické třídě A+/A.

Široká škála způsobů pečení

Multifunkční horkovzdušné trouby New Actual nabízejí celou řadu způsobů přípravy pokrmů, aby byl výsledek pokaždé dokonalý a chutný.

Vedle klasického horního a spodního ohřevu, grilu a jejich kombinací i nabízejí i ohřev pokrmů nebo pečení Steam+ s přidanou párou. Stačí nalít malé množství vody do prolisu na dně trouby a zvolit příslušný program; trouba se postará o vše ostatní.

Trouby mají i technologií ForcedAir – uvnitř trouby cirkuluje předehřátý vzduch pomocí inovativního konvekčního systému, který vám zajistí nadýchané a šťavnaté pokrmy bez přesušení. K dispozici jsou i speciální funkce pro kynutí těsta, pečení oblíbené domácí pizzy nebo velkých porcí masa.

Další cesta k úspornému pečení

S funkcíCook3 jde zase současně připravit několik plechů sladkostí nebo celý tříchodový oběd, aniž by se promísily chuti a vůně. „Vyspělý konvekční systém Cook3 totiž vytváří jedinečnou distribuci vzdušných proudů pro přípravu tří stejných nebo různých pokrmů na třech pozicích v troubě. Ventilátor doplněný výkonným ohřevným tělesem zabezpečuje cirkulaci vzduchu v celém prostoru spotřebiče. Stejná teplota se postará o stejnoměrné pečení na všech úrovních,“ vysvětluje Darina Papáčová, odbornice společnosti Whirlpool.

Čištění bez práce

O dokonalou čistotu vnitřku trouby se i po intenzivním grilování a pečení postará nejúčinnější systém automatického čištění pomocí pyrolýzy a systém SmartClean pro čištění pomocí páry. Během pyrolytického čištění se při velmi vysoké teplotě všechny cákance a připečené nečistoty spálí a chladnou troubu pak už jen stačí setřít vlhkým hadříkem. Je to absolutně bez námahy, trouba bude zase jako nová a připravená na další kulinární dobrodružství. Při menším znečištění se dá využít alternativní automatické čištění SmartClean pomocí páry, která nečistoty změkčí, aby šly následně snadno setřít.

Komfort

O jednoduchou obsluhu se postarají dva otočné zamačkávací knoflíky. Každodenní pohodlí pak nabídne teleskopický výsuvný rošt pro bezpečnou manipulaci s horkými pokrmy, potěší i dvířka s tichým dovíráním.

Nové trouby můžete doplnit i multifunkčními mikrovlnnými troubami, odsavači a varnými deskami ve stejném stylu New Actual, aby byl celkový dojem perfektní.

Produktový tip – Whirlpool OMSK58RU1SB

Nová vestavná trouba Whirlpool OMSK58RU1SB s vnitřním objemem 71 l nabízí vedle tradičních metod pečení či grilování i ohřev pokrmů nebo pečení s přidanou párou. Stačí nalít malé množství vody na dno trouby a zvolit příslušný program. K dispozici jsou i speciální funkce pro kynutí těsta, pečení oblíbené domácí pizzy nebo velkých porcí a větších kusů masa. S funkcí Cook3 jde současně připravit několik plechů sladkostí nebo celý tříchodový oběd, aniž by se promísily chuti a vůně. A funkce ForcedAir se díky inovativnímu konvekčnímu systému postará o nadýchané a šťavnaté pokrmy bez přesušení. Trouba se ovládá jednoduše pomocí otočných knoflíků, které jsou zatlačit, aby byl estetický dojem dokonalý. Trouba má automatické čištění pomocí pyrolýzy a parní čištění SmartClean. K pohodě přispívá tiché dovírání dvířek i teleskopické rošty pro manipulaci s pokrmy. Doporučená cena je 12 990 Kč.

Hýčkejte svoji domácnost! 

K nákupu některého z více než 250 vybraných spotřebičů Whirlpool do 31. 7 2023, si můžete jako dárek vybrat praktické balení produktů pro čistou a provoněnou domácnost v hodnotě až 4 400 Kč.* Čekají na Vás nejen špičkové a úsporné technologie spotřebičů Whirlpool, ale také atraktivní balíčky k péči o domácnost složené z oblíbených značek Ambi Pur, Ariel, Jar, Lenor, Mr. Proper a Swiffer. Více na whirlpool.cz/akce-darky.

Více na www.whirlpool.cz

Zdroj foto: Whirlpool

Související příspěvky