Letní sídlo jako oáza pohody a klidu s produkty Potten & Pannen – Staněk

Léto je v plném proudu. Zatímco venku panuje neúprosné horko a dusno, za dveřmi našeho domu se skrývá perfektní útočiště před žhnoucími paprsky slunce. Udělejte ze svého domova elegantní letní sídlo, které se stane oázou klidu a harmonie pro vás i vaše blízké. Ničím nerušené chvíle pohody vám vykouzlí pomocníci z Potten & Pannen – Staněk.

Villeroy & Boch, Artesano Original porcelánová sada nádobí Starter, 8 ks

Funkčnost, čistota i autentičnost. Na jídelním servisu Artesano od německé porcelánky Villeroy & Boch bude každý pokrm vypadat jako dokonalé mistrovské dílo. Série nádobí ??vychází z touhy po moderním životním stylu v souladu s přírodou, a proto v sobě mísí prémiový porcelán s přírodními materiály, jako je korek, břidlice nebo akáciové dřevo. Základní kolekce – obsahující dvojice jídelních i dezertních talířů, misek a hrnků – je dostupná v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 3 620 Kč.

Kusmi Tea, sypaný bílý čaj White Berries Bio, kovová dóza 90 g

Příjemný společník k odpolední četbě vaší oblíbené knihy. Sypaná organická směs bílého čaje Kusmi Tea White Berries vás překvapí svou opojnou vůní i chutí lesního ovoce. Bílý čaj se zpracovává z prvních, ještě nerozvinutých čajových lístků, a proto obsahuje vysoké množství antioxidantů, které zabraňují předčasnému stárnutí, udržují lidské tělo v dobré kondici a posilují jeho imunitní systém. Žhavou novinku v krásné kovové dóze o objemu 90 g pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 585 Kč.

Nordic Ware, forma na bábovku Chryzantéma, karamelová, 2,4 l

Sladká tečka za dlouhým a náročným dnem. S legendární formou americké značky Nordic Ware vám půjde pečení skvěle od ruky. Elegantní hliníková forma s nepřilnavým povrchem ve tvaru květu chryzantémy, vykouzlí tak vynikající bábovku, že z prostřeného stolu zmizí jako mávnutím kouzelného proutku. Formu v působivé karamelové barvě najdete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 290 Kč.

Kolekce miniaturních váz Rosenthal

Léto a vůně květin k sobě patří. Pokud navíc milujete ikonické vázy značky Rosenthal, jistě vás potěší, že si německá porcelánka připravila sérii několika jejich miniatur o výšce devíti či deseti centimetrů. Designové doplňky do interiéru jako by z oka vypadly svým o poznání větším sestrám, slavným vázám Surface, Skum, Fast, Falda a dalším. Přestože některé vznikly již před více než třiceti lety, za jejich nadčasovostí a originalitou stojí hodiny práce slavných designerů, mezi něž patří například Tapio Wirkkala, Cairn Young nebo Sebastian Herkner. Miniatury nejoblíbenějších váz značky Rosenthal pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz od 650 Kč.

Emile Henry, koláčová forma, 29,5 cm, tmavě modrá Belle Ile

Mají na návštěvu přijít hosté? Upečte jim sladké potěšení za pomoci koláčové formy od francouzské značky Emile Henry. Je vyrobena z vysoce odolné keramiky, která dlouhou dobu drží teplo. Forma je vhodná nejen na zapékání v troubě, ale především na servírování sladkých i slaných pokrmů. Díky své krásně syté barvě i originálnímu vzhledu bude ozdobou každého prostřeného stolu. K zakoupení v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 870 Kč.

Zwilling, zahnutá skleněná brčka s kartáčkem, 4 ks

Do osvěžujícího koktejlu, ledové kávy nebo ovocného smoothie. Skleněná brčka od německé společnosti Zwilling se stanou nepostradatelným společníkem horkých letních dnů. Vyrobeny jsou z vysoce kvalitního a odolného borosilikátového skla, a proto nemění chuť nápojů, nezanechávají v ústech kovovou pachuť ani se teplem nedeformují. Díky možnosti opětovného použití jsou navíc vhodnější než klasická plastová brčka, a tím pádem i šetrnější k životnímu prostředí. Sadu čtyř barevných brček včetně kartáčku na čištění pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 590 Kč.

Zdroj foto: Potten & Pannen – Staněk

Související příspěvky