Stěhování Plzeň – problém není byt, dům ani zahraničí

Se stěhováním přichází mnoho starostí. Ušetřete si stres a svěřte stěhování do rukou profesionálů, kteří mají stěhování v malíku.

Čeká vás stěhování a najednou to na vás doléhá. Stěhování je náročný proces skládající se z několika dílčích úkonů. Máte pevnou pracovní dobu a nevíte, kdy si na stěhování najdete čas? Nemáte k dispozici dostatečně velké auto a už vůbec nemáte řidičák na takový vůz? Ať se v otázce stěhování obáváte čehokoliv, vyplatí se oslovit odborníky. Stěhovací služba vám ušetří mnoho starostí, času a ve finále i peněz!

Stěhování Plzeň – problém není byt, dům ani zahraničí

Stěhování Plzeň – stěhování nejen po městě, ale klidně i do zahraničí!

Málokdo má to štěstí, že se stěhuje jen do vedlejšího vchodu té samé bytovky – i když i takoví jsou! Většinou nás od budoucího bydliště dělí celé kilometry. Dokonce stovky kilometrů. Stěhujemezavás.cz je ryze plzeňská stěhovací služba, ale její doménou není jen stěhování Plzeň. Problém není ani stěhování mezi kraji nebo dokonce do zahraničí.

Při každém stěhování se vyplatí domluvit si se stěhovací službou návštěvu technika. Ten má se stěhováním praxi a jen po pouhém obhlédnutí a soupisu nábytku ke stěhování vám řekne, jak dlouho stěhování zabere a kolik bude stát.

Stěhování Plzeň – problém není byt, dům ani zahraničí

Profesionál vám řekne, jak dlouho bude stěhování trvat a kolik bude stát

Tato návštěva zabere jen pár minut, ale můžete díky ní i ušetřit. Technik totiž na základě této návštěvy dokáže lépe odhadnout, kolik lidí bude na stěhování potřeba, a jak velké auto má zarezervovat.

A když už byla řeč o stěhování do zahraničí, tady je návštěva profíka před stěhováním nutností. Při stěhování na delší vzdálenost se nesmí podcenit pečlivé zabalení věcí. Stěhovací firma vám proto dodá potřebné kartonové krabice, šatní boxy, lepící pásky a další obalové materiály, aby nic z vašich osobních věcí nedošlo k úhoně. Nábytek a elektroniku zabalí přímo stěhovací služba, a to do strečové a bublinkové folie.

Stěhování nemusí být horor. Dá se to zvládnout v klidu a bez stresu! Stačí nepodcenit přípravu a vše naplánovat.

Zdroj foto: StehujemeZaVas.cz, Pexels.com

Související příspěvky