WhirIpool: malé kuchyni připravíte velké dobroty

I když má vaše soukromé hájemství jen pár čtverečních metrů, nemusíte se vzdávat dobré večeře nebo tříchodového nedělního oběda, kterým někoho pohostíte. Stačí vám vhodné spotřebiče, které zastanou spoustu práce. Mohou být nejen malé, ale také krásné a s technologiemi pro život v 21. století. Jako domácí pomocníci Whirlpool.

Tím pravým jsou pro vás totiž multifunkční spotřebiče, které na malém prostoru dovedou nabídnout řadu užitečných funkcí. A také pomocnou ruku – třeba v podobě automatických receptů nebo pokročilé technologie, která sama ohlídá vše potřebné.

Inteligentní technologie 6. SMYSL, kterou mají spotřebiče Whirlpool, totiž neustále vyhodnocuje probíhající činnosti, ať už doma perete, vaříte, pečete, chladíte nebo umýváte nádobí. Využívá k tomu citlivé senzory a pokročilé algoritmy. Je zárukou těch nejlepších výsledků s co nejnižší spotřebou zdrojů.

Vaření a pečení

I v té nejmenší garsonce nebo na chalupě můžete klidně vařit a péct. Ideální je pro vás kompaktní turbo trouba. Kombinuje výhody tradiční trouby s horním, spodním a horkovzdušným pečením i mikrovln. Představuje vlastně dva samostatné spotřebiče v jednom a přitom má pouze 45 cm na výšku. S její pomocí připravíte spoustu dobrot v polovičním čase, a vejde se i do nejmenší kuchyně. Může být dokonce i chytrá, s Wi-Fi a vymoženostmi pro kuchaře nové generace.

U chytrých spotřebičů z nové řady Whirlpool W Collection budete moci využívat i asistované vaření, kdy vás spotřebič sám povede krok za krokem celým procesem přípravy jídla pomocí jednoduchých pokynů a obrázků – a vy jej budete moci ovládat i na dálku přes mobil nebo tablet. A nabídne vám díky chytré aplikaci 6th SenseLive i spoustu tipů a triků, jak si své dobrodružství v kuchyni vychutnat.

Pokud nemáte možnost umístit v kuchyni vestavný spotřebič, skvěle poslouží volně stojící multifunkční mikrovlnná trouba.

Můžete v ní bez problémů ohřívat, péct horkým vzduchem, zapékat s křupavou kůrkou, grilovat a dokonce i vařit v páře pomocí speciální nádoby. Nebo smažit bez tuku jako v horkovzdušné fritéze díky unikátní technologii Whirlpool Crisp a CrispFry, a speciálnímu talíři Crisp. A pokud se budete chtít jednou přestěhovat, jednoduše si spotřebič vezmete s sebou.

Varnou desku můžete zvolit s ohledem na své možnosti i dvouplotýnkovou. Na výběr je úsporná indukce nebo sklokeramická varná deska. A nemusí to být žádná popelka. Indukční deska s šířkou pouhých 30 cm může být vybavená i funkcemi pro asistované vaření, jako třeba Whirlpool WS Q0530 NE s automatickými funkcemi pro udržování pokrmu v teple nebo šetrné rozpouštění másla, čokolády apod.

Chlazení

V malé kuchyni využijete nejčastěji nižší samostatnou nebo kombinovanou chladničku nebo malou chladničku s mrazicí přihrádkou, kterou umístíte pod pracovní desku. I v tomto případě vám vyspělé technologie prokážou dobrou službu – potraviny vydrží déle čerstvé, nebudete muset plýtvat jídlem a i provoz bude levnější.

Mytí nádobí

Pokud to jen trochu jde, neměla by vám ani chybět myčka. Ideálně by měla mít i při svých 45 cm šířky tolik vymožeností, jako klasická „šedesátka“. Tedy horní příborovou zásuvku a vynikající výsledky mytí a sušení. Praktické jsou myčky s technologií PowerCleanPro. Do spodního koše můžete totiž rovnat velké kusy nádobí, jako jsou pánve a kastroly, nastojato a tak získat až 30 % místa k dobru. I tady pomohou senzory technologie 6. SMYSL, které neustále snímají a vyhodnocují míru znečištění vody, mikročástice nečistot a tvorbu pěny po celou dobu mytí. Podle toho myčka automaticky uzpůsobuje čas, teplotu vody i intenzitu mytí.

Praní a sušení

I do té nejmenší koupelny se vejde buď úzká pračka s předním plněním, nebo vrchem plněná pračka. Dejte jen pozor, aby byla dostatečně tichá. Jako jsou například vrchem plněné pračky s magickým označením ZEN s hlasitostí na úrovni šepotu. Pokud často zapomínáte a prádlo na vás hodiny čeká v bubnu, oceníte i funkci FreshCare pro provzdušňování vypraného prádla rotacemi bubnu. Zůstane voňavé, nezmačkané a bez bakterií, které se jinak rychle šíří v mokrém prádle, zapomenutém v bubnu bez přístupu vzduchu. Předem plněné pračky pak mohou mít funkci FreshCare+ pro osvěžování nejen rotacemi bubnu, ale i jemnou párou.

A ještě jedna dobrá zpráva! Při nákupu vybraných spotřebičů Whirlpool v minimální hodnotě 25 000 Kč získáte atraktivní dárky až v hodnotě 5000 Kč – například spotřebiče ikonické značky KitchenAid nebo obří zásobu prostředků a příslušenství Wpro do kuchyně či prádelny. Více o akcích na whirlpool.cz/promo-akce/.

Zdroj foto: Whirlpool

Související příspěvky