Co je PCO – pult centralizované ochrany domů?

Při zařizování domu je důležité myslet i na to nejhorší, a to je návštěva nevítaného hosta. Před zloději je možné chránit se několika způsoby. Můžete použít bezpečnostní dveře, venkovní rolety či mříže. Nejbezpečnější volbou za rozumné peníze je elektronické zabezpečení s napojením na dispečink PCO, který objekt nepřetržitě hlídá i když jste v práce, na chatě či na dovolené. A jaké elektronické zabezpečení zvolit? S PCO zabezpečením si zajistíte tu nejlepší ochranu za přiměřenou cenu!

Jak PCO funguje a můžu se na něj spolehnout?

Pod zkratkou PCO se skrývá služba s názvem Pult centrální ochrany. Jde o vzdálený  dispečingový monitoring signálů ze zabezpečovacího systému, který hlídá objekty 24/7. Nonstop služby jsou umožňovány díky obsluhovaným pracovištím, kde se ve směnách nepřetržitého provozu střídají operátoři PCO. Na pracoviště chodí poplachy ze zabezpečovacích zařízení připojených objektů a operátoři bedlivě sledují střežené zóny. Ve chvíli, kdy je objekt narušen, operátor vyšle na místo zásahovou jednotku, zároveň kontaktuje klienta a případně i Policii ČR. Zásahová jednotka dopadne pachatele, nebo zkontroluje a zajistí objekt do příjezdu majitele. Cena PCO střežení se u rodinných domů obvykle pohybuje kolem 600-800 Kč měsíčně. 

Bezpečnostní agentura Pro security poskytuje komplexní služby od A do Z

Pokud se chcete spolehnout na bezpečnostní agenturu s bohatými zkušenostmi a širokou nabídkou služeb, vsaďte na Pro security! Po celé republice střeží více než 1000 firem a soukromých objektů a disponují desítkami zásahových vozidel. Bezpečnostní agentura Pro security navíc nabízí Premium služby, které můžete využít Vy nebo Váš blízký. Například se službou „Senior OK“ se bezpečnostní agentura postará o rodiče klienta v důchodovém věku. Kromě kontroly v podobě pravidelného volání zajistí také připomínku potřebných léků. Se službou “Zabouchnuté dveře” Vám firma kdykoliv přiveze náhradní klíče 24/7. Vaše objekty bezpečnostní agentura ohlídá ve velkých městech jako je Praha a Brno, ale také na vesnicích a samotách.

Zdroj foto a video: Pro-security.cz

Související příspěvky