Půjčka na rekonstrukci domácnosti během COVID19: Jak jednoduše získat peníze z úvěru?

Pandemie nového koronaviru značně ztížila možnost sjednání půjček a úvěrů, neboť jsou omezené možnosti pohybu. Přesto se najdou společnosti, které tuto nepříjemnou situaci zohledňují. Příkladem je Rychloúvěr od Modré pyramidy.

Zažádání o úvěr z mobilu trvá 20 minut

Chcete-li si vzít úvěr, který poskytuje Modrá pyramida, můžete zkrátit osobní kontakt strávený s poradci na minimum tím, že žádost o úvěr podáte z mobilu. To je v době, kdy venku řádí COVID19, velmi povzbuzující. Půjčka na rekonstrukci bydlení vám totiž může být poskytnuta na základě vložení všech nezbytných dokladů a dokumentů do speciální mobilní aplikace. Data následně odešlete a poskytovatel do 20 minut odpoví, zda na úvěr máte nárok či nikoliv. V případě kladné odpovědi zbývá už jen podpis s poradcem Modré pyramidy. Po sjednání půjčky na rekonstrukci jsou vám peníze zaslány do 3 dnů na bankovní účet, odkud je můžete začít okamžitě čerpat. O tom, jak zařídit žádost o úvěr z mobilu, se dozvíte detailní informace přímo na webových stránkách Modré pyramidy.

Minimum administrativy

Rychloúvěr je ideální pro ty z vás, kteří u Modré pyramidy mají stavební spoření, je však dostupný široké veřejnosti. Musíte mít vždy k dispozici patřičné dokumenty a doklady. Při splnění určitých podmínek ale není nutné dokládat vaše příjmy, úvěr se dá zajistit rovněž bez ručitele, takže je skutečně velmi dostupný. Finanční prostředky lze použít nejen na celkovou rekonstrukci bytu či domu, ale také nejrůznější dílčí opravy, renovace jednotlivých místností apod.

Při rekonstrukci v době epidemie myslete na své okolí

COVID19 a nynější restrikce nezakazují modernizace domácností. Při každé rekonstrukci je však nyní důležité brát ohledy na vaše sousedy. Pakliže například pracují na home office, je dobré se s nimi domluvit tak, aby je provádění prací na stavbě nijak významně nerušilo.

Vyřízení žádosti o Rychloúvěr z mobilního telefonu je mimořádně zajímavou záležitostí. Usnadní vám získání potřebných peněz. Snižujete tím riziko vlastní nákazy koronavirem, přičemž tuto dobu restrikcí a omezení využijete k zútulnění svého domova, na což byste možná v normálních časech neměli chuť a energii.

Zdroj foto: Modrapyramida.cz, Pixabay.com

Související příspěvky