Vinylová podlaha click je podlahou, která eliminuje nevýhody jiných materiálů

Jestliže bychom měli mezi podlahovými materiály vybrat superpodlahu dnešní doby, je to rozhodně vinylová podlaha. Podívejte se, v čem je nejlepší.

Vinylová podlaha click je kvalitní zámkovou podlahou, která má celou řadu unikátních vlastností a rovněž se snadno instaluje. K pokládce této podlahy rozhodně nebudete potřebovat žádné profipokladače a s největší pravděpodobností nebude nutné dělat nic se stávající podlahou. Novou vinylovou podlahu lze položit i na staré dlaždice. Není dokonce nutné vyplňovat spáry. Ani při pokládce na beton nepotřebujete v mnoha případech beton vůbec srovnávat. Samozřejmě pokud už nemluvíme o extra velkých nerovnostech a poškozeních.

Podlahy z vinylu, které koupíte na Superpodlaha.cz, mají často dokonce integrovanou podložku, díky které pokládáte podlahu přímo na původní povrch. Neřešíte též, když se vinyl pokládá na podlahové topení, což je velice častý způsob využití vinylových podlah.

Vinylové podlahy jsou velice odolné

V první řadě je unikátní jejich odolnost vůči vlhkosti. To žádná jiná plovoucí podlaha ze dřeva ani laminátu nenabízí a podlahy se snadno poškodí mnohdy i jen z vylité kávy. Minimálně na spojích je u jiných podlah ihned poznat poškození. Vinylové podlahy jsou též odolné vůči roztažnosti. Nemusíte se tak bát, že by podlaha měnila tvar a rozměr například v místech u prosklení, kde se přehřívá. Ze stejných důvodů se nemusí podlaha před pokládkou aklimatizovat na teplotu a vlhkost v místnosti, kam bude pokládaná. Nesesychá totiž.

U této podlahy není nutné dělat dilatační spáry. Celkově můžete bez této spáry položit až 400 m2 podlahové plochy. Zámkové spoje jsou navíc perfektně stabilní, výborně drží i při vyšší zátěži podlahy.

Bezúdržbové podlahy

Podlahy z vinylu není nutné nijak udržovat. Mají dlouhou životnost, a pokud jde o úklid podlah, je velice snadný. Podlaze nevadí mokřejší mop, ani jiné formy čištění. Na vhodnost použití čisticího prostředku pro vinylovou podlahu jste vždy upozorněni na obalu čisticího prostředku.

TIP: Objednejte si svoji vinylovou podlahu na Superpodlahy.cz. E-shop funguje naplno i nyní a nabízí vydařené dekory vinylových podlah. Pokládku lze zvládnout hravě i svépomocí.

Zdroj foto: Superpodlaha.cz, Pixabay.com

Související příspěvky