K úklidů více než vysavač potřebujeme vestavěné skříně

Když má v bytě každá věc své místo, nejlépe pokud je uzavřená v bezprašném prostřední, máme v podstatě permanentně uklizeno. Získat více místa pro všechny věci nám pomohou především vestavěné skříně. Ty pak umí uklízet za nás.

Vestavěná skříň nemusí rozhodně sloužit jako šatní

Odložit se do ní dá vlastně cokoliv a díky tomu ušetříme peníze i prostor pro další, obvykle mnohem méně praktický nábytek. Naše byty se, pokud jde o odkládání věcí, stávají stále praktičtějšími. Na co dávat do ložnice peřiňák, když lze sezónní přikrývky a polštáře zabalit do speciálních pytlů a odložit do vestavěné skříně do ložnice. Podobné to je i v dalších místnostech. V podstatě neexistuje místnost v bytě, kam by se velká či malinká vestavěná skříň nehodila.

Nepřistavujte, jde to řešit i jinak

Máte málo místa a říkáte si, že byste potřebovali místnost navíc? Udělejte si místo díky vestavěné skříni. Co třeba s nevyužitým prostorem pod schodištěm? I sem můžete vpasovat vestavěnou skříň. Uklidíte sem velké nákupy trvanlivých potravin, kompoty, trvanlivé nápoje, ale třeba i obuv či úklidové náčiní.

Podobně atypický a nevyužitelný prostor je v podkroví pod šikminami. Díky vestavěným skříním prostor doslova vymodelujete do standardnějšího tvaru a místo využijete jako odkládací prostor. Nemusíte ani počítat s prostorově náročnějšími dvířky. Stačí si naplánovat posuvné dveře. Ty jsou na vestavěných skříních vždy ideálními.

Vestavěné skříně nahradí příčky

Neplýtvejte místem ani materiálem. Napadlo vás, že vestavěné skříně lze použít i místo příček? Takto lze dělit prostory v podkroví, dětský pokoj na dvě soukromé zóny, v ložnici rodinného domu vyřešit najednou šatnu a praktickou koupelnu. Vestavěná skříň umí kouzlit s prostorem a vždy nabízí maximum úložného prostoru.

Nechcete drahé řešení?

Levné vestavěné skříně vám nabídne web Levne-skrine.cz. Samozřejmostí je návrh skříně zdarma. Firma skříně dodává do 14 dnů a s dopravou zdarma.

Zdroj foto: Levne-skrine.cz

Související příspěvky