Co všechno umí zámečník Praha

Pestré objednávky volajících

Život zámečníka Praha je pestrý minimálně tak, jak jsou pestré problémy a zakázky volajících zákazníků, kteří do zámečnictví Praha dnes a denně volají.

Zámečník Praha si musí poradit s širokou paletou servisních úkonů v oblasti nouzového otevírání dveří, ve chvílích, kdy se ve vložce zlomí klíč a majitel se nemůže dostat do svého bytu, či domu, při výměně nefunkčních, nebo zničených zámků a vložek. Také je připraven k zásahu, pokud je potřeba například opravit dveře po násilném vniknutí, nebo je zadáním dodatečné zabezpečení dveří formou přídavného zámku, celoplošné závory, nebo rozvorovým systémem. Tyto mnohé další pracovní úkony musí zámečník Praha vyřešit a odbavit v co nejrychlejším čase a s co možná nejnižšími náklady pro zákazníka samotného.

Nouzové otevírání

Zřejmě nejčastější zadání od volajících přijímá zámečník Praha na zabouchnuté dveře. V Praze a blízkém okolí je to prakticky každodenní jev a je to tak zámečníkův běžný chléb. Otevření zabouchnutých dveří vyžaduje jistou dávku erudovanosti, zapotřebí je šikovnost a nenahraditelnými jsou též nasbírané roky praxe při této činnosti. Otevírání zabouchnutých dveří se zámečníkem Praha končí vždy se splněním zadání, tedy s otevřením dveří, ale to hlavně v drtivé většině bez jakéhokoliv poškození dveří a v co nejrychlejší době. Zámečník Praha též musí umět otevřít dveře poničené, s poruchou, nefunkční, nebo jen zamčené se ztrátou klíčů. K tomu mu kromě zkušeností a jeho umu pomáhají vhodně vybrané a vždy připravené nástroje, přístroje a různé přípravky, které si každý zámečník střeží jako oko v hlavě a ani zámečník Praha v tomto ohledu není výjimkou.

Výměny vložek a zámků

Velmi častou prací jsou pro našeho zámečníka též výměny vložek a zámků v bytech, bytových domech, firmách, rodinných domech a podobně. Většinu těchto zakázek zámečník Praha odbaví ještě týž den, nejdéle to je dle našich statistik do 3 pracovních dnů. Zámečník Praha dodává výrobky renomovaných výrobců zabezpečovací techniky a též je umí odborně namontovat. Samozřejmostí je též záruční a pozáruční servis těchto výrobků. Potřebuje-li tedy běžný pražan například koupit a vyměnit vložku ve svých dveřích a jako laik netuší jaký typ, v jaké bezpečnostní třídě a s jakým vybavením, nebo v jaké délce vybrat, stačí se obrátit na zámečníka Praha a ten se rád profesionálně postará o kompletní realizaci. Takto zákazníci ušetří svůj čas i peníze a navíc mají vždy správný a certifikovaný bezpečnostní prvek ve dveřích svého obydlí.

Související příspěvky