Veškeré svoje vaření zvládnete v jedné kompaktní troubě Gorenje 3 v 1

Chcete zažít opravdové vaření? Značka Gorenje přidala do řady varných spotřebičů zcela novou troubu 3 v 1. S kombinací tepla, páry a mikrovln jsou možnosti vaření nekonečné, nemluvě o dalších funkcích a prostoru, který šetří. Jste zvědaví, kolik spotřebičů potřebujete k přípravě krásně propečeného sendviče k snídani, rozmrazování, sušení potravin, pečení masa, přípravě křupavé zeleniny, ohřívání jídla, přípravu jogurtu a pečení koláče? Odpověď je: jen jeden! Ale ten správný. Pokud potřebujete skutečně všestranný spotřebič, je řešením trouba Gorenje 3 v 1.

Trouba s mikrovlnami a párou Gorenje BCMS598S19X s objemem 50 litrů
a automatickými programy vám přinese skutečný zážitek z vaření. Stačí si vybrat, stisknout a hotovo. Plně automatizované pečení s více než 80 recepty si nastaví všechny parametry samo. Vše, co musíte udělat, je vybrat si typ jídla a jeho hmotnost.

Unikátní, klenutý tvar trouby HomeMade, který je inspirovaný tradičními kamny na dřevo, umožňuje horkému vzduchu volně cirkulovat. Připravovaný pokrm tak bude krásně křupavý zvenku a šťavnatý uvnitř. A v kombinaci se speciálním ventilačním systémem Multiflow 360? získáte něco opravdu speciálního – možnost péci na všech pěti úrovních!

Při použití páry s programem PureSteam zůstávají v pokrmech uchovány tolik potřebné vitaminy a minerální látky, aniž by se vytvářely nežádoucí kapky vody. Jídlo si zachová přitažlivou barvu i chuť. A pokud se bojíte nadměrného usazování vodního kamene, s touto troubou již nemusíte. Funkce odstraňování vodního kamene pracuje automaticky. V případě potřeby vás trouba upozorní, že je třeba spustit proces odstraňování vodního kamene.

Samozřejmostí je i jednoduché a pohodlné čištění. Funkce AquaClean nabízí vynikající pomoc při čištění trouby. Vše, co je třeba udělat, je nalít půl litru vody do pekáče a zapnout AquaClean. Výsledky jsou viditelné na celém povrchu vnitřku trouby a také na pekáčích a pečicích plechách. Mastnota a zapečené skvrny se uvolněnou párou změkčí; pak je stačí jednoduše setřít hadříkem.

Jako opravdovým milovníkům kulinářského umění vám udělá radost funkce SousVide, kdy se jídlo připravuje ve vakuu a při nízkých teplotách. Takto připravené maso je vždy šťavnaté a zelenina plná chuti a vitaminů.

Vestavná trouba s mikrovlnami a párou poskytuje všechny výhody mikrovlnné trouby, horkého vzduchu a grilu. Výběr z pěti úrovní výkonu mikrovlnné trouby urychluje proces vaření, zatímco horký vzduch zajišťuje jeho správnou přípravu. Kombinovaný provoz, využití grilu a horkého vzduchu současně vede k vynikajícím výsledkům při vaření velkých kusů masa, zatímco kombinace grilu a mikrovln urychluje pečení menších porcí masa, nebo třeba pizzy. Může být také použita jako běžná trouba. Už nemusíte volit mezi párou, mikrovlnnou a klasickou troubou.

Cena: 34 990 Kč

Související příspěvky