Samozavlažovací truhlíky BERBERIS od značky Plastia

Nic tak nepodtrhne krásu vašeho domova jako okna prozářená barevnými květy. Kousek přírody v podobě truhlíku na okně nebo na balkóně potěší opravdu každého. A proč si nepořídit truhlík samozavlažovací, který vám ušetří spoustu práce? Květinám se v něm skvěle daří a zalévat můžete až třikrát méně často než u běžných nádob.

Samozavlažovací truhlíky BERBERIS od české značky Plastia

Samozavlažovací truhlíky BERBERIS 60 a BERBERIS 80

Oblíbené samozavlažovací truhlíky BERBERIS vznikly ve spolupráci s profesionálními zahradníky. Jejich moderní design má na svědomí dvojice mladých českých designérů ze studia WRKS. Na první pohled zaujme moderním dvojbarevným provedením – vložka truhlíku má jinou barvu než obal. Pastelové odstíny Plastia zdařile zkombinovala s trendy zářivými barvami.

Značka Plastia vznikla v roce 1993, aby dala jméno výrobnímu a tvůrčímu programu stejnojmenné firmy. Společnost Plastia byla založena na principech nejlepších tradic evropského rodinného podnikání. Základem jejího úspěchu je výroba a tvorba širokého sortimentu komponentů a výrobků z plastických hmot.

Plastia

Divize zaměřená na návrhy a tvorbu širokého sortimentu pro domov a zahradu se specializací na funkční a designové samozavlažovací nádoby pro pěstování rostlin v interiéru i exteriéru. Součástí produkce jsou také doplňky – zavlažovací konve, podpůrné a růstové podpěry rostlin, držáky a háky pro truhlíky a květináče, dekorativní doplňky, hrabla na sníh a další. Divize disponuje vlastním designovým studiem, pro výrobu využívá kapacit sesterské divize Plastia Tech.

K hlavním přidaným hodnotám výrobního programu značky Plastia patří silný důraz na originální užitný design, variabilita a modulárnost jednotlivých produktových značek a opravdový respekt ke všemu živému. Nedílnou součástí aktivit této divize je propracovaný systém společenské odpovědnosti zaměřený na pomoc dětem, ochranu přírody a trvale udržitelný rozvoj.

Nedílnou součástí našich aktivit je marketing a komunikace. Pravidelně se účastníme renomovaných mezinárodních veletrhů, klademe také silný důraz na publicitu a řízené PR. Svým odběratelům nabízíme propracovaný systém podpory prodeje. Marketing vnímáme jako prozákaznicky orientovanou filosofii řízení firmy na konkurenčním trhu. Reputace a vnímaná kvalita jsou pro nás nikoli prostředkem, ale dlouhodobým cílem.

Plastia Tech.

Divize, jejíž produkce zahrnuje vstřikování a vyfukování plastů sloužících jako komponenty pro automobilový a elektrotechnický průmysl. Disponuje vlastním projekčním oddělením pro návrhy forem v CAD programech a obráběcím centrem pro jejich výrobu. Od roku 2003 je držitelem certifikátu ISO 9001:2001.

Více informací na plastia.eu.

Související příspěvky