Jak vybavit kosmetický salon, aby byla zajištěna správná hygiena?

Kosmetický salon vyžaduje zajištění mnoha nenahraditelných pomůcek pro zajištění optimální úrovně hygieny. K té vám pomůžou papírové ručníky, kosmetické kapesníky a další výrobky.

Hygienické potřeby pro udržení čistoty

Začínáte s podnikáním v kosmetickém salonu? Na co byste si měli dát největší pozor a jak vybavit kosmetický salon? Máme pro vás užitečné tipy, jak zajistit příjemný pocit vašich klientů, a přitom garantovat vysokou úroveň hygieny.

Co v kosmetickém salonu nesmí chybět? Kvalitní služby a péče o zákazníka, správný výběr kosmetiky, kvalitní kosmetické a hygienické potřeby. To je hlavní úkol při vzniku a při samotném provozu kosmetického salonu. A protože je nabídka na trhu v oblasti kosmetických potřeb vysoká, vyberte si tu svou, která vám bude poskytovat optimální hygienu a nezatíží váš finanční rozpočet.

Pro splnění požadavků na optimální úroveň hygieny zvolte správné papírové ručníky

Hygienická čistota začíná už při péči o vaše ruce. Pro sušení rukou doporučujeme použít místo klasických ručníků čistě bílé skládané papírové ručníky Papernet, vyrobené z vysoce savého a pevného celulózového papíru. Jednorázové papírové ručníky Papernet oproti běžným látkovým ručníkům zamezují šíření bakterií a virů.

Jaké hygienické podložky používat na kosmetické lůžko?

Kosmetické lůžko je nedílnou součástí každého kosmetického salonu a je to místo, kde si vaši klienti odpočinou při vaší kosmetické terapii. Je nezbytné poskytnout klientům pohodlí a odpočinek, zatímco vy pečujete o jejich krásu.

Nedílnou součástí péče o krásu je také zajištění vysoké úrovně hygieny pro vaše zákazníky. K tomu skvěle poslouží papírová podložka na vyšetřovací lůžko, která je vyrobená z kvalitní dvouvrstvé celulózy. Materiál je pevný, příjemný na dotyk a dermatologicky testovaný. Vaši klienti si mohou dopřát příjemné ošetření pleti, zatímco vaše vybavení kosmetického salonu je chráněno proti bakteriím, virům i kosmetickým přípravkům.

Každá role je perforovaná, snadno se odtrhává na požadovanou délku. Samotná role je samostatně hygienicky balená ve folii. Podložka Papernet je doporučována do kosmetických, masérských, kadeřnických i nehtových salonů.

Zdroj foto: Drozd-hygiena.cz, Pixabay.com

Související příspěvky