Až o 30 % více dokonale čistého nádobí díky technologii PowerClean Pro myček Whirlpool

Whirlpool doplňuje a inovuje nabídku vestavných i volně stojících myček s inteligentní technologií 6. SMYSL a unikátní zónou PowerClean Pro s vysokotlakými tryskami. Dokonale umyjí i silně znečištěné nádobí bez předmývání a nabídnou až o 30 % více místa ve spodním koši proti myčkám bez této technologie. Mají také inovovanou sušicí technologii NaturalDry, intuitivní ovládání, ještě nižší spotřebu i hlučnost a flexibilní interiér včetně flexibilní příborové zásuvky. Ve stejné špičkové kvalitě a výbavě jsou i úzké volně stojící i vestavné 45cm myčky pro nejmenší kuchyně.

Inteligentní technologie 6. SMYSL pro ty nejlepší výsledky

Inteligentní technologie 6. SMYSL využívá senzory, které vyhodnocují v průběhu celého mycího cyklu mikročástice nečistot i tvorbu pěny. „Podle míry znečištění vody technologie 6. SMYSL automaticky upraví teplotu vody v rozmezí 40-70 °C a také upraví intenzitu mytí – tlak vody i počet mycích cyklů od tří až po pět při velmi silně znečištěném nádobí. Vedle skutečně skvělých výsledků mytí pomáhá šetřit až 50 % vody a času,“ vysvětluje Darina Papáčová, produktová školitelka společnosti Whirlpool.

Doplňková funkce Multizone umožňuje úsporné mytí nádobí pouze v horním nebo dolním koši. Není proto potřeba čekat, až bude myčka zcela naplněná. Technologie 6. SMYSL opět ohlídá optimální spotřebu vody, energie i času.

S PowerClean Pro získáte sílu i místo navíc

Zóna PowerClean Pro s přídavnými vysokotlakými tryskami slouží k účinnému mytí silně znečištěného nádobí se zaschlými zbytky jídla a připáleninami i bez předmývání. Umístěné jsou v zadní části myčky a jejich počet se liší podle modelu a šířky myčky – u těch nejvybavenějších modelů jich je 28.

Vedle mimořádně silného výkonu a účinnosti nabízejí ještě jednu unikátní výhodu, a tou je velká úspora místa. Pánve, rendlíky, pekáče a hrnce je totiž možné ve spodním koši rovnat vertikálně. Na místě je spolehlivě udrží speciální držáky, a to i když z trysek proudí voda pod tlakem skutečně velkou silou.

Ve spodním koši tak ušetříte až 30 % místa oproti srovnatelným myčkám bez této technologie a získáte místo až na 10 kusů dalšího nádobí. V jednom cyklu proto umyjete víc mírně i silně znečištěného nádobí najednou, úsporně a bez předmývání.

PowerClean Pro najdete dokonce i u 45 cm širokých volně stojících i vestavných myček Whirlpool. I v těch nejmenších kuchyních si tak můžete dopřát skutečně nadstandardního pomocníka.

Úsporný a tichý provoz

Mezi novinkami najdete modely v mimořádně úsporné energetické třídě B. V nabídce jsou i modely, které skvěle umyjí a usuší zcela naplněnou myčku s minimální spotřebou vody – ve standardizovaném programu Eco50 spotřebují pouhých 6,5 litru vody (60cm myčky) nebo 6 litrů (úzké 45cm myčky). Potěší i velmi tichý provoz atakující u vybraných novinek hladinu hluku na úrovni pouhých 41 dBA. A také vnitřní osvětlení nebo posuvné panty, které umožní instalovat myčku a osadit ji čelním panelem i v moderní kuchyni s nízkým soklem.

NaturalDry – automatické pootevření dvířek po domytí

Nejen u 60cm, ale i 45cm modelů naleznete funkci NaturalDry, která automaticky pootevře dvířka myčky o 10 cm v závěru sušicí fáze programu, jakmile klesne teplota v mycím prostoru pod 40 °C. Nádobí dosychá pomocí přirozené cirkulace vzduchu bez další spotřeby elektřiny.

Každý kus nádobí má své místo

Až 14 sad nádobí, různě vysoké skleničky, velké talíře, objemné mísy, hrnce a pekáče. To všechno bez problémů pojmou ty nejvybavenější myčky Whirlpool nejen kvůli zmíněné jedinečné možnosti rovnat velké nádoby ve spodním koši „nastojato“, ale také díky výškově flexibilnímu střednímu koši, praktickému systému sklopných držáků a trnů i flexibilní příborové zásuvce. Tu jde jednoduše zúžit o třetinu nebo v případě potřeby úplně vyjmout.

Bezpečí za všech okolností

V případě náhlé změny tlaku vody nebo poškození přívodové hadice zastaví systém AquaStop okamžitě přívod vody, myčka odčerpá vodu a vypne se. Myčky nádobí Whirlpool jsou navíc ještě vybaveny i moderním technologickým systémem Safety Sensor pro snímání tvorby pěny. Senzor reaguje v případě zaneseného filtru a upraví rychlost čerpadla bez přerušení mycího cyklu.

Příklady nejzajímavějších myček Whirlpool

Whirlpool WIS 1150 PELWhirlpool WBO 3O33 PL XWhirlpool WFO 3T133 PF XWhirlpool WSIO 3O34 PFE X
plně integrovaná – 60 cm inteligentní technologie 6. SMYSL – senzorické mytí PowerClean Pro – vysoká účinnost a úspora místa NaturalDry posuvné panty kapacita: 14 sad nádobí hlučnost: pouze 41 dB(A) Multizone – možnost nastavení mytí pouze v horním nebo dolním koši vyjímatelná příborová zásuvka vnitřní osvětlení mimořádně úsporná třída Bintegrovaná s panelem – 60 cm inteligentní technologie 6. SMYSL – senzorické mytí PowerClean Pro – vysoká účinnost a úspora místa NaturalDry kapacita: 14 sad nádobí hlučnost: 43 dB(A) Multizone – možnost nastavení mytí pouze v horním nebo dolním koši vyjímatelná flexibilní příborová zásuvkavolně stojící – 60 cm inteligentní technologie 6. SMYSL – senzorické mytí PowerClean Pro – vysoká účinnost a úspora místa NaturalDry kapacita: 14 sad nádobí spotřeba energie: 85 kWh / 100 cyklů hlučnost: 43 dB(A) Multizone – možnost nastavení mytí pouze v horním nebo dolním koši Vyjímatelná příborová zásuvkaplně integrovaná – 45 cm inteligentní technologie 6. SMYSL – senzorické mytí PowerClean Pro – vysoká účinnost a úspora místa NaturalDry kapacita: 10 sad nádobí spotřeba vody: 9 l / cyklus (Eco50) hlučnost: 44 dB(A) Multizone – možnost nastavení mytí pouze v horním nebo dolním koši vyjímatelná příborová zásuvka světelná signalizace průběhu mytí
Doporučená cena 24 390 KčDoporučená cena 20 390 KčDoporučená cena 15 190 KčDoporučená cena 18 390 Kč

Více na www.whirlpool.cz

Zdroj foto: Whirlpool

Související příspěvky