Utečte před Valentýnem do postele: Tip na kvalitní ložní prádlo MARIELI

Udělejte si radost a utečte na (nebo před) Valentýnem do postele. S tím, koho milujete, tedy klidně sami se sebou. O všechno ostatní se za vás postará česká značka nejkvalitnějšího ložního prádla MARIELI a její speciální Valentýnský balíček. S lahví Champagne Gonet-Medeville, originálními sklenicemi Rückl, přírodní svíčkou Radua Crystal a povlečením z kolekce Aurora (set na manželskou postel) máte ideální večer bez starostí. Jednodušší už to být nemůže.

Nezáleží na tom, jestli hledáte lásku k sobě nebo k druhým. Přišel čas objevovat své touhy! A pokud je ta vaše o tom, že ideálním programem na oslavy svátku všech zamilovaných je zůstat v posteli, s výběrem dárků, které potěší vás i vaši drahou polovičku, vám MARIELI pomůže.

Až se Valentýn zeptá…

Na Valentýna je dobré se vždy připravit! A to i v případě, že budete slavit lásku sama k sobě. Proč? Protože rozmazlování je to nejkrásnější, co můžete udělat pro svou duši, ložnici i intimní život. Právě proto pro vás experti na spánkový wellness značky MARIELI vybrali dárky, které nalákají do postele vás i jakýkoliv objekt vaší touhy.

Povlečení pro vaši svatyni

Na den sv. Valentýna bychom všichni měli mít své útočiště, kam se schováme nejen před (nebo právě protože) je svátek všech zamilovaných. A co může být lepšího než ho strávit v posteli, která je čerstvě převlečená do nového povlečení z luxusního bavlněného saténu nebo perkálu. Posláním české značky MARIELI je celkově zlepšovat kvalitu spánku a tím i života. Vyrábí povlečení a peřiny z nejlepších přírodních materiálů v kvalitě, se kterou se běžně nesetkáte. Podle odborníků nic lepšího na světě totiž neexistuje. V sortimentu najdete ručně vyráběné peřiny a to nejkvalitnější povlečení na trhu, které v zimě hřeje a v létě chladí. Potěší vás i vychytávky jako je geniální označení dlouhé a krátké strany prostěradla a bonusem jsou pak personalizované výšivky. Vaše povlečení můžou zdobit iniciály nebo vzkaz přesně podle vašeho přání, který vás bude těšit každý den a noc. V posteli trávíme třetinu našich životů, a to je opravdu hodně času. Není proto žádným tajemstvím, že do kvalitního spánku se vyplatí investovat alespoň zčásti tolik jako do jiných oblastí života. Značka: #osobnizalezitost

Více informací na: www.marieli.cz/darkovy-valentynsky-balicek-povleceni/

@marieli_cz

Zdroj foto: MARIELI

Související příspěvky