Profesionální textilní páska se hodí do každé domácnosti

Moderní materiály a výrobky rozšiřují vybavení domácích kutilů o portfolio nových výrobků. Jsou jimi třeba lepicí pásky. Například gaffa pásky jsou poměrně zajetá a známá záležitost.

Dříve byla lepicí páska spíše kancelářskou záležitostí, možná pomocnicí pro tvoření. Dnes však páska umí spravit prasklou hadici pod tlakem, přilepí trvale i poměrně těžká závaží, opraví fóliovník UV odolným spojem, ale taktéž dokáže věc upevnit dočasně tak, aby šla následně bez stopy sundat. Ano, ani to už není problém.

Profesionální textilní páska se hodí do každé domácnosti

Jak na dočasné lepení?

Lepicí pásky bývají problematické právě v situacích, kdy je plánujme následně sundat. Lepicí vrstva se totiž na nich umí chovat poměrně agresivně. Může přilnout na povrch a trvale na něm zůstat, poškodit jej fyzicky, avšak též třeba opticky (zanecháním neodstranitelného fleku). Proto se páskám vyhýbáte? Zkuste speciální pásky. Gaffa páska je totiž jiná. Vyvinuta byla právě proto, aby pevně předměty zajistila, a následně se dala snadno a beze stop odstranit.

Profesionální textilní páska se hodí do každé domácnosti

Gaffa páska je pomocníkem pro profíky i kutily

Díky gaffa pásce snadno dočasně upevníte různé předměty, ale hodí se i pro dočasné značení. Typickým místem použití jsou jeviště – ta divadelní i koncertní pódia. Páska se používá na bezpečné a estetické připevnění elektrických kabelů k podlaze. Vyrábí se v matné černé verzi, též s černožlutými bezpečnostními pruhy, ale i v několika fluorescenčních barvách svítících ve tmě, či v popisovatelné verzi. Je tak praktickým pomocníkem všude tam, kde potřebujeme svazky kabelů označit popisem. Kdo s gaffa páskami hodně pracuje, ocení i praktický držák pásek na karabině.

Profesionální textilní páska se hodí do každé domácnosti

Textilní pásky s neobyčejnými vlastnostmi

Textilní páska zjednodušuje řadu činností v domácnosti i v rukou profesionálů. Nezanechává stopy, dá se dokonce utrhnout rukou, je voděodolnou a drží i na hrubých površích. Milují ji rovněž všichni, kteří kreativně tvoří. Svými vlastnostmi i barevnou variabilitou doslova svádí k tvoření.

Zdroj foto: Zapero.cz, Pixabay.com

Související příspěvky