Profesionální gastro vybavení si žádá profi dodavatele

Vybavujete novou gastro provozovnu, nebo chcete zmodernizovat a dovybavit tu stávající? Oslovte specialisty z Gastro Technica. Jde o odborníky, kteří již 11 let působí na trhu HoReCa a jejich internetový obchod dnes patří mezi největší v tomto segmentu.

Profesionální gastro vybavení si žádá profi dodavatele

Rozjeďte podnikání v gastro oboru naplno a bez chyb

Využijte know-how specialistů na gastro vybavení. Odborný tým z Gastro Technica vám poradí se vším, co pro svoji provozovnu potřebujete. Od technologického návrhu přes vizualizaci provozovny, kompletní výběr zařízení a vybavení až po montáž a vyškolení personálu, jak s technikou zacházet. Bar, kavárnu, kuchyň, pizzerii – to vše zařídíte díky vybavení z Gastro Technica. Firma vám nabídne mycí i chladicí techniku, nerezový nábytek, gastro hrnce, vše pro stolování, potřeby pro catering a rozvoz jídla i zdravotní a hygienické pomůcky.

Profesionální gastro vybavení si žádá profi dodavatele

Gastro hrnce na jednom místě

Hledáte pouze lepší hrnce? Profesionální sady hrnců i gastro hrnce – i tyto potřeby koupíte v e-shopu firmy. Firma nabízí pouze osvědčené profesionální produkty, navíc za vynikající ceny. Vybíráte třeba vysoký hrnecHrnce v různých velikostech, třeba o objemu 6 litrů, 12 litrů, 25 litrů, 50 litrů až 100 litrů, koupíte v nadstandardní kvalitě za velice ekonomické ceny. Kvalitní nerezový hrnec si zde pořídíte, ať již jste z oboru, nebo hledáte domů velký kvalitní nerezový hrnec. Ten se vždy hodí, a to nejen na zavařování.

Profesionální gastro vybavení si žádá profi dodavatele

Dejte to pod pokličku

Sháníte poklice na hrnec? Gastro Technica nabízí poklice z nerezu, ze skla i z mědi. Snadno díky e-shopu dovybavíte své hrnce poklicemi, nebo si pořídíte ty kvalitnější. Nechybí ani věšáky na poklice, které udrží ve vaší kuchyni pořádek a systém. Ten je důležitý i z hlediska udržení bezpečného prostředí.

Díky firmě Gastro Technica najdete trvalého partnera, který vám pomůže s rozjezdem i s rozvojem vaší gastro provozovny. Je jedno, jestli ji potřebujete vybavit kompletně od základu, nebo pouze dokoupit rozbitou pokličku.

Zdroj foto: gastro-technica.cz, Pixabay.com

Související příspěvky