Bonybon.cz pro nejkrásnější dětský pokoj

Dětský pokoj našeho potomka je místem, kde se formuje jeho vkus, rozvíjejí se jeho zájmy, i podporuje nadání.

Abychom mu toto všechno umožnili, potřebuje tvz. připravené prostředí. O něm mluvila už Marie Montessori, jejíž přístup k dětem ak jejich výchově je dnes doslova glorifikován. Pojďte i vy správně zařídit dětský pokoj.

Bonybon.cz pro nejkrásnější dětský pokoj

Dětské postýlky

Prvním nábytkem, který naše děti dostanou, jsou dětské postýlky. Naše dcerka či synek v ní stráví zpočátku téměř celý den. Je velmi důležité, aby byla postýlka bezpečná z hlediska konstrukce i netoxicity použitého materiálu či nátěrů. Velice praktickou je postýlka s kolečky, kterou si jednoduše přitáhneme k manželské posteli v noci na kojení, jestli ji přes den přestěhujeme do obytné zóny. Praktickým je také polohovací spací část postýlky a odnímatelné čelo. Obě tyto vlastnosti nám zjednodušují manipulaci s děťátkem a dávají nám možnost být mu více na blízku.

Dětský nábytek slouží rodičům i dětem

Hlavně zpočátku, při péči o novorozence, je dětský nábytek určen stejně rodičům, jako děťátku. Přebalovací komoda i odkládací nábytek nám pomáhají ke snadnější péči o dítě.

Už ve dvou letech potřebuje dítě postupně svůj dětský nábytek. Nejprve to je například dostupný stojan na první dětské knížky či pěkný a výškově dostupný regál na hračky. Nezapomínejte, že nábytek musí být bezpečný, dobře upevněný a také pro dítě inspirativní. Nepotřebuje ho příliš. Dětský pokoj batolete i předškoláka musí nabízet hlavně prostor pro hru a pro pohyb. Na co určitě nezapomeňte, to jsou dětské doplňky – kvalitní hrací koberce, inspirativní dětské lampy, praktické poličky a malé knihovny, úložné boxy na hračky, dětská křesílka a vaky, no a samozřejmě krásné dekorace, například v podobě obrázků na zeď. Dětský pokoj vám pomůže vkusně a moderně vybavit e-shop Bonybon.sk.

Na Bonybon.cz naleznete kvalitní dětské postýlky, dětské teepee stany či dětská křesílka.

Dětské postýlky Být čerstvě pečeným rodičem je skvělý zážitek, i když se ze začátku může zdát děsivý. Proto dbáme na to, aby naše dětské postýlky splňovaly ty nejpřísnější bezpečnostní normy. Každá postýlka má zaoblené hrany a příčky umístěné v bezpečných rozestupech. Jsou vyrobeny a dokončeny s použitím nezávadných materiálů a přizpůsobí se rostoucímu miminku. V nabídce naleznete dětská postýlka či rostoucí postýlka. Dětská postel Dětskou postel pro menší děti ve věku od 2-4 let lze vyjmout s bezpečnostní bariérou, která se dá snadno odstranit časem, ale ochrání vaše dítě před nechtěným pádem. Je dobré, když mají dětské postele zásuvky na ložní prádlo a pohodlnou matraci. Děti mají rády patrové postele – i bez sourozenců. Nahoře pořádáme prostor na spaní a místo v přízemí například na odpočinek, čtení knih nebo místo na spaní pro kamaráda či kolegu, který přijede přes noc přespat. V tomto případě si můžete pořídit i patrové postele řešené tak, aby bylo ve spodní části místo pro učení (stůl, křeslo, police) nebo pro hraní.

Dětský eshop bonybon.cz je eshop pro děti.

Zdroj foto: Bonybon.cz

Související příspěvky