Sprchové želé: Nová forma sprchové zábavy!

Chcete vyzkoušet něco nového? Co takhle oživit každodenní mytí těla něčím neobvyklým? Vyzkoušejte naše sprchová želé se kterými si užijete spoustu voňavé legrace! 


Zchlaďte ho, zmrazte ho, nebo použijte přímo v koupelnové teplotě. Popadněte celý kus želé, hrajte si a nezapomeňte se při tom i namydlit a umýt.

Produkty jsou dostupné ve všech prodejnách, online a v Praze i na Wolt(u)!

Whoosh

Sprchové želé

od 195 Kč / kus

Dopřejte si povznášející sprchu s hravým třaslavým želé se spoustou energie a šťavnatého citronu. Želé je plné zvláčňujícího a na minerály bohatého extraktu z mořské řasy puchratky kadeřavé, doplněné řízným grapefruitem. Jeho svěží citrusová vůně nedá šanci únavě. Všechna čest ochrannému
a výživnému medu, který jemně očišťuje pokožku, zatímco grapefruit a citron rozjedou svoji energizující show a rozjasní mysl i pokožku.

Conga

Sprchové želé

od 195 Kč / kus

Na tenhle malinovo-vanilkový dezert nemusíte stát frontu! Až se tou dobrotou umyjete, zjistíte, že mandlové mléko vaši pokožku krásně zjemnilo. Kdo nepoznal, neuvěří! Rozjasňující malinová šťáva se postará o jemnou, avšak efektivní očistu a spolu s vanilkovou absolue jí krásně provoní.

Twilight

Sprchové želé

od 195 Kč / kus

Dejte ovečkám volno a vplujte do sladkých snů za pomoci této třaslavé ukolébavky s uklidňující levandulí
a tonkou. Jejich konejšivé objetí vám pomůže relaxovat a v klidu si užít ten magický moment, kdy se den mění
v noc. Jemný extrakt z mořské řasy puchratky pohladí a zvláční vaši pokožku, která po umytí tímhle slaďoušem zůstane zahalena do sladké vůně s pižmovým nádechem. Benzoová pryskyřice má na ni ochranné účinky a také uvolňuje
a zklidňuje mysl.

Tarantula

Sprchové želé

280 Kč / kus


Před tímhle pavoukem nemusíte skákat v hrůze na stůl! Naopak vás potěší svou vůní višní a amaretta, krásným duhovým třpytem a očistným aktivním dřevěným uhlím.

Bouncing Santa

Sprchové želé

200 Kč / kus

Jste na Santově seznamu těch, co byli letos hodní, takže už se k vám chystá, aby vám nadělil spoustu ovocné sprchové zábavy s vůní vodního melounu.

Všechny produkty z této řady a mnoho dalších najdete na e-shopu a v kamenných obchodech Lush.

Zdroj foto: LUSH

Související příspěvky