Nové byty Malešice vás zaujmou díky atraktivní poloze a komfortnímu způsobu bydlení

Mladé rodiny i single žijící jedinci prahnou po moderním bydlení, které by se nacházelo poblíž lákadel velkoměsta, a přitom kousek od přírody. Pokud si myslíte, že je tento požadavek nemožný, seznamte se s developerským projektem Malešický háj.

Byty Praha 10 v Malešicích jsou ideální pro všechny, kteří se nespokojí s bydlením v pronájmu a nechtějí ani investovat do vlastního rodinného domu. Tento projekt vzniká pod taktovkou developerské společnosti Metrostav Development, a proto si můžete být jistí kvalitou a trendy designem.

O projektu

Unikátní projekt Malešický háj se skládá z pěti bytových domů s celkovou kapacitou 107 moderně řešených bytových jednotek. Na první pohled vás nové byty Malešice zaujmou smysluplným uspořádáním, funkčností a také elegancí. Jednotlivé bytové jednotky disponují velikostmi od 1+kk do 5+kk. Na své si tedy přijdou i nejnáročnější uživatelé a jedná se o rozlohy od 30 do 130 metrů čtverečních. Ke každému bytu náleží i předzahrádky, terasy anebo balkony. Nedílnou součástí projektu je rovněž parkovací stání, celkově jde o 108 míst. Rezidenti mohou počítat s vlastnictvím sklepní kóje v podzemním podlaží.

Pod taktovkou odborníků

Developerem jedinečného projektu je společnost Metrostav Development. Prodej bytů Praha 10 byl spuštěn již v roce 2021 a s nastěhováním se počítá v druhém kvartálu roku 2023. Noví majitelé se mohou těšit na komfortní bydlení poblíž srdce Prahy a v blízkosti Malešického háje.

Lokalita jako stvořená pro život

Novostavby Malešice najdete na Praze 10 – Malešicích. Lokalita je velmi klidná nejen proto, že se nachází jen kousek od Malešického lesa, který je určen pro sportovní a relaxační aktivity. V oblasti se nacházejí zdravotnická, gastronomická i obchodní zařízení. Projektu hraje do karet také výborné spojením s centrem Prahy.

Zdroj foto: Metrostav Development

Související příspěvky