Dekorační látky zkrášlí naše bydlení na podzim i o Vánocích

Nenechte přírodu, aby vás překonala v kreativním tvoření. Pojďte si užít podzim tvořením krásných podzimních dekorací, ale třeba už i těch vánočních. Je čas vybavit se vším potřebným a pustit se do šití, či třeba do textilních rukodělných technik bez jehly.

Látky jsou designéři našeho bydlení

Nic nepromění byt tak rychle, a dokonce i levně, jako dekorační látky. Umí přinést atmosféru, rychlou změnu i levné řešení, jak proměnit naše bydlení, které nám designově nevyhovuje. Zejména bavlněné látky nebývají drahé, přitom možností, jak je využít v interiéru, je nesčetně. Nejsou to sice ty tuhé dekorační látky hodící se třeba na přečalounění židlí, ale na sedáky, polštáře, lehké závěsy, a taktéž pro tvorbu různých dekorací, budou naprosto ideální. Právě na nich nalézáme každý rok nové inspirativní podzimní a vánoční vzory.

Bavlněné látky pro podzimní i vánoční tvoření

S bavlněnými látkami a s šicím strojem, dokonce to jde mnohdy i bez něj, se rozhodně nudit nebudete. Říjen je měsíc, kdy jsme schopni ještě předhonit přírodu a obarvit naše bydlení do podzimních barev a vzorů dříve, než to sama s sebou udělá příroda. Podzimní barvy milují okrovou, žlutou, červenou i hnědou. Tradičními vzory bývají různé podzimní lesní plody i podzimně zbarvené listí. Nezapomeňte se však už chystat na Halloween. Tykve i strašidelné motivy se zabydlely už i u nás.

S listopadem se začne naše domácnost barvit do zimních a vánočních barev. Ty jsou více třpytivé, rozzářené světýlky. Z motivů se nejdříve objeví Mikuláš a adventní symboly, později sníh, stromeček, vánoční hvězdy, sněhuláci a mnoho dalších, pro Vánoce tak typických symbolů. Vánoce se považují za nejdekorativnější svátek v roce a vánoční látky nám umí pomoci s navozením té správné atmosféry.

Luxusní gobelínové látky

Potrpíte si na luxus a kvalitu? Podzimní i zimní atmosféru do bytu umí přinést i krásné gobelínové látky. Jde o nádherné a poctivé dekorační látky, které jsou bytelné a též velice zdobné. E-shop Bytema.cz je nabízí s celou řadou abstraktních vzorů, ale též s různými oblíbenými motivy, včetně těch, které se hodí pro podzimní a vánoční dekorace.

Zdroj foto: Bytema.cz, Pixabay.com

Související příspěvky