S bazénem na splátky o krok blíže k vysněnému relaxu

Vlastní venkovní bazén ozdobí každou zahradu rodinného domu. Kromě mnoha výhod z estetického hlediska vyniká rovněž z hlediska praktičnosti. Především v horkých letních dnech si v něm užijete zaslouženou relaxaci a osvěžení. Nemusíte se přitom vydat na koupaliště nebo do zahraničí. Jedná se však o finančně náročnější investici, kterou si ne každý může dovolit. Poradíme Vám, jak tuto situaci vyřešit, pokud momentálně na venkovní zapuštěný bazén nemáte dostatek financí. 

Venkovní zapuštěný bazén na splátky

V dnešní době si již můžete pořídit bazén na splátky. U firmy Bazény Šulc tuto službu využijete bez starostí a obav. Nečekají Vás totiž v souvislosti se splátkou žádné nečekané poplatky. Vyřízení splátek je velmi snadné a rychlé a výši úvěru a počet splátek si vždy určujete Vy sami.

Základem je výběr bazénu

Prvním krokem k vysněnému bazénu je bezpochyby jeho výběr. Doporučujeme bazény celoplastové, které se pyšní vysokou životností a odolností. Navíc zaručují snadnou údržbu a řadí se vůbec k nejlevnějším zapuštěným bazénům na trhu. Při výběru můžete rovněž využít rady specialistů, kteří Vám poskytnou veškeré informace potřebné k realizaci bazénů. 

Posledních pár kroků k vyřízení realizace bazénu

Když už jste si jisti se svým výběrem, dalším krokem je ozvat se firmě Bazény Šulc telefonicky či na e-mailovou adresu. Společně s Vámi dohodnou termín realizace a stanoví celkovou konečnou cenu. Současně získáte kontakt na úvěrového specialistu. Se specialistou si posléze dohodnete schůzku, během které získáte dostatek informací o dokladech potřebných k vyřízení financování. Pak už jen stačí podepsat smlouvu o realizaci bazénu a můžete se těšit na Váš vysněný bazén!

Zdroj foto: Bazeny-sulc.cz

Související příspěvky