Kované ploty a vjezdové brány k modernímu rodinnému domu

Pokud máte za sebou rekonstrukci, případně výstavbu rodinného domu, nezapomínejte ani na exteriér, protože třeba takové ploty dotváří celkový dojem. V posledních několika letech se trendy výrazně změnily, přičemž se upouští od dřevěných plotů náročných na údržbu. Sáhněte spíše po nadčasovém kovaném plotu, který doplníte bezúdržbovou vjezdovou bránou. V následujících řádcích vám představíme i firmu, která se na tuto oblast zaměřuje.

I obyčejnou stavbu proměníte v honosnou rezidenci. Stačí k tomu kované ploty, které rozhodně nestárnou. Používají se od pradávna. Sice byly na chvíli vytlačeny dřevěnými alternativami, nicméně stále více lidí opět přichází na chuť kovaným plotům.

Kované ploty jsou luxusní a vydrží několik generací

Kované ploty se vyznačují hned několika přednostmi. Svým vzhledem jsou nadčasové. Stejně tak nestárnou, jsou bezúdržbové a vydrží i několik generací. Co se designu týče, nabídka je také rozmanitá. Oplocení navíc doplníte o kvalitní vjezdové brány, které mohou být v případě zájmu na dálkové ovládání. Jakmile přijedete k domu, nemusíte vystupovat z auta. Stačí zmáčknout tlačítko na dálkovém ovládání a brána se vám otevře sama.

Dále nesmíte zapomenout na vchodové branky, jež bývají zpravidla ve stejném stylu jako samotný plot. Z kvality rozhodně nezlevňujte, protože se to nevyplatí.

Kdo nabízí výrobu na klíč?

Jestliže hledáte specialistu na kované ploty, vjezdové brány a vchodové branky, obraťte se na společnost LAMARK. Nabízí totiž výrobu na míru vašim představám a požadavkům. Využívá osvědčenou metodu žárového zinkování, takže se nemusíte obávat ani koroze či jakéhokoliv jiného poškození. Oplocení odolává dokonce vysokým teplotám, což jde ruku v ruce s dlouhou životností. LAMARK uvádí životnost plotů i branek až 60 let.

Související příspěvky