Proč si pořídit domácí vířivku?

Lehněte si do náruče horké vody plné bublinek a nechte odplavat stres, bolest hlavy i únavy svalů a kloubů. Vířivku si spojujeme s romantikou, ale může se snadno stát skvělou volbou, jak trávit volný čas, zregenerovat tělo, odpočinout si a užít si života o něco více…

Vybírat očima nestačí

S nástupem podzimu začíná období, kdy jsme všichni náchylnější k depresím, jsme více unavení a mnohem častěji prožíváme stresové situace. To vše dokáže vyřešit jedna koupel ve vířivce. Nevěříte?

Luxusní vířivky se vyznačují nejen mnoha funkcemi, ale především kvalitou zpracování, důrazem na detaily a promyšlenou konstrukcí sedaček. Zjednodušeně řečeno: když si do takové vířivky zkusíte lehnout, padne vám jako ulitá. Na to však nepřijdete při prohlížení fotografií na internetu, to si musíte vyzkoušet. Nejlépe v nějakém showroomu.

Kdo by při koupi nové vířivky myslel na poruchu – ta ale může potkat každého. Ptejte se tedy i na to, jak má váš dodavatel řešený servis a za jak dlouho vám poškozenou vířivku opraví. Protože existuje málo tak nepříjemných věcí, jako kazící se voda ve vířivce. Nejen teď na podzim.

A praktická rada na závěr: dejte přednost vířivce, která byla vyrobena v Evropě některým z osvědčených výrobců. Ušetříte si spoustu starostí v budoucnu. Jak potvrzuje mnoho majitelů, bývají kvalitnější a mají delší životnost.

Zdraví a pohoda pro celou rodinu

Pokud jste někdy byli v lázních tak víte, že tzv. vodoléčba je důležitou součástí mnoha léčebných a ozdravných procesů. Teplá voda společně s bublinkami pomáhá s prokrvením celého těla a má příznivý vliv na kardiovaskulární systém.

Pro sportovce je vířivka neocenitelným pomocníkem po náročném tréninku či závodech: příjemně teplá lázeň pomůže unaveným svalům k rychlejší regeneraci a za pár minut se cítíte jako znovuzrození.

Špatně usínáte a v noci se často budíte? I s tím vám vířivka snadno pomůže. Stačí čtvrthodinka koupele před spaním a vaše mysl se uvolní, zklidní a usínat budete, jako když vás do vody hodí.

Jemná masáž vzduchovými bublinkami pomáhá pokožce zbavit se odumřelých buněk a zpevňuje ji. Kůže je hydratovaná, prokrvená a napnutá.

Domácí vířivka pak nabízí možnost společného setkávání celé rodiny. Vždyť společné chvíle s blízkými jsou tím nejcennějším, co máme.

Široký výběr vířivek od těch nejlepších evropských dodavatelů si můžete vyzkoušet ve wellness showroomu společnosti Wellness Vision v Praze – Uhříněvsi.

www.wellness-vision.cz

Související příspěvky