Lité podlahy: Moderní řešení pro váš prostor

Už jste slyšeli o litých podlahách? Pokud ne, připravte se na to, že vám možná změní pohled na to, jak by měla vypadat dokonalá podlaha. Pojďme se společně podívat, proč se lité podlahy stávají hitem v moderním stavebnictví.

Co jsou lité podlahy?

Představte si podlahu hladkou jako zrcadlo, která se přizpůsobí každému vašemu nápadu. Lité podlahy jsou právě takové! Jde o speciální směs materiálů, která se nalije na připravený povrch a vytvoří dokonale rovnou a bezešvou plochu. Můžete si vybrat z různých materiálů – od cementových směsí přes epoxidové až po polyuretanové.

Lité podlahy: Moderní řešení pro váš prostor

Proč si lité podlahy zamilujete?

Jsou nádherné. S litými podlahami můžete popustit uzdu své fantazii. Chcete podlahu v barvě zapadajícího slunce? Žádný problém!Nabízení odolnost jako z oceli. Tyto podlahy zvládnou i nájezd celé rodiny v zabahněných botách. A chemikálie? Ty jim také nedělají problém.Úklid je hračka! Zapomeňte na vysávání spár. Hladký povrch lité podlahy uklidíte během chvilky.Zdraví na prvním místě. Díky bezešvému povrchu nemají prach ani alergeny šanci se někde usadit. Navíc můžete zvolit ekologické materiály – příroda vám poděkuje!Rychlost instalace vás mile potěší. Za pár dní máte hotovo a můžete se nastěhovat.

Lité podlahy: Moderní řešení pro váš prostor

Kde všude najdou lité podlahy uplatnění?

Od obýváků přes kanceláře až po tovární haly – lité podlahy se cítí jako doma všude. Jsou skvělé do moderních loftů, ale stejně dobře poslouží i v tradičnějších interiérech.

Oproti klasickým dlaždicím nebo parketám mají lité podlahy navrch v bezešvosti a snadné údržbě. Navíc vám nabídnou unikátní vzhled, který jiné podlahy těžko napodobí.

Lité podlahy: Moderní řešení pro váš prostor

Jak vybrat tu pravou litou podlahu?

Při výběru myslete na:

  • Jak moc je prostor zatížený – kolik lidí bude obývat prostor?
  • Jaký vzhled hledáte – lesklý jako zrcadlo, nebo spíš matný?
  • Kolik jste ochotni investovat – kvalita něco stojí, ale vyplatí se.

Lité podlahy jsou jako švýcarský nůž mezi podlahami – zvládnou všechno a ještě u toho skvěle vypadají. Ať už zařizujete byt, kancelář nebo průmyslovou halu, lité podlahy stojí za zvážení. Jsou krásné, praktické a vydrží vám roky. Pustíte je k sobě domů?

Zdroj foto: Tokarex.cz

Související příspěvky