Přivítejte jaro s produkty Potten & Pannen – Staněk

Jaro, životodárné období a zároveň věčný zdroj inspirace. Tančící příroda v odstínech pastelové zelené nebo něžných tónů růžové v minulosti fascinovala nejen impresionisty, kteří v otevřené krajině malovali na plátna zalitá sluncem, ale stala se také předlohou pro jarní kolekce nádobí společnosti Potten & Pannen – Staněk, jež je poseté květy sněženek, tulipánů i narcisů. A není na tom nic zvláštního. Vždyť právě rozkvetlá zahrada je tím nejkrásnějším uměleckým dílem.

Kolekce Nora Spring Vibes od Rosenthal

Luční kvítí je během jara půvabným šperkem slunných strání i okrajů lesů a zároveň hlavním námětem kolekce Nora Spring Vibes, která pochází od jednoho z nejznámějších a nejstarších výrobců porcelánového nádobí na světě, společnosti Rosenthal. Německá porcelánka využila dechberoucích motivů fialového jetele, modrých pomněnek nebo žlutého pryskyřníku k tomu, aby vytvořila pastelový dekor, jenž je díky speciální malbě pod glazuru vhodný i do myčky nádobí. Ať už dáte přednost jednomu ikonickému kousku, nebo sáhnete po celé kolekci, porcelánový servis můžete zakoupit v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz od 515 Kč.

Spring Awakening snídaňová sada porcelánu pro 2 osoby od Villeroy & Boch

Rána si můžete udělat krásnější s prémiovým porcelánem Spring Awakening od značky Villeroy & Boch, na kterém své drahé polovičce naservírujete oblíbenou snídani – a to klidně rovnou do postele. Kombinace teplých odstínů potěší především všechny milovníky jarních barev. Kromě oblého tvaru je pro dvojici misek, dezertních talířků a hrnků typická také výrazná žlutá linka vedená po okraji servisu. Snídaňový set pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 3 510 Kč.

Hrnek v dárkovém balení Květinová abeceda Rosenthal, 400 ml

Krásný dárek pro každé jméno. Motivy nepříliš známých, avšak ikonických jarních květin najdete na 26 barevných hrncích z veselé kolekce Květinová abeceda od společnosti Rosenthal. Každé písmeno odpovídá jedné rostlině, přesněji řečeno jejímu počátečnímu písmenku. Nemusíte být ale vášnivým botanikem, abyste si tuto maličkost zamilovali. Stačí si z hrnku každé ráno vychutnat svůj oblíbený čaj nebo kávu a věříme, že jej už nikdy nebudete chtít dát z ruky. Hrnek o objemu 400 ml je v dárkovém balení k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 385 Kč.

Kolekce porcelánu Colourful Spring? od Villeroy & Boch

Něžně, tradičně a romanticky. Tak na prostřeném stole působí prémiová kolekce Colourful Spring od německé porcelánky Villeroy & Boch, která je zdobená motivem sněženek a poletujících motýlů v hravých pastelových barvách. Klasický bílý porcelán s propracovanými detaily má na povrchu lesklou glazuru, která chrání nádobí před poškozením. Vybírat můžete z půvabných talířků, hrníčků i šálků na kávu a čaj, které jsou k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz od 365 Kč.

Porcelánová váza Spring Awakening váza, 10,5 cm, Villeroy & Boch

Ať už si krásnou kyticí děláte pravidelně radost sami nebo je k významným příležitostem dostáváte od svých blízkých, porcelánová váza Spring Awakening o výšce 10,5 cm od společnosti Villeroy & Boch rozzáří vaši domácnost a vnese do ní první záchvěvy jara. Esteticky vydařený design porcelánu oblých tvarů doplňují náměty červených tulipánů, žlutých narcisů a dalších typicky jarních květů. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 645 Kč.

Chytrý květináč Véritable®

Nejen ozdoba interiéru, ale také krásná dekorace, která z vašeho talíře udělá mistrovské dílo. Díky chytrému květináči Véritable si můžete vypěstovat jedlou odrůdu macešek, která je v bio kvalitě uložená v substrátové kapsli, a tak ji stačí pouze vyjmout a vložit do autonomní zahrádky. Inteligentní květináč francouzské společnosti Véritable s LED osvětlením pro urychlení růstu, samozavlažovacím systémem a mobilní aplikací vám bez starostí pomůže vypěstovat nejen tyto jedlé květy, ale i mini odrůdy zeleniny a ovoce či bylinky. Chytrý květináč se čtyřmi speciálními náplněmi semínek bazalky, petržele, pažitky a tymiánu, ke kterým si můžeme dokoupit i lingoty s bio semeny macešek za 245 Kč, zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 6 150 Kč.

Zdroj foto: Potten & Pannen – Staněk

Související příspěvky