Domácí pohodlí se svíčkami Body & Bath Works

Nejen o Vánocích si doma můžete vytvořit pohodlnou atmosféru. Své o tom ví dánský styl hygge, jenž nabádá ke šťastnému konceptu života, který spočívá v těch nejmenších radostech. Proto si oblékněte měkoučký župan, zachumlejte se do hřejivé deky a zapalte si vonnou svíčku.

Při výběru té správné svíčky dejte pozor na druh vosku a materiál knotu. Nejlepší službu udělá svíčka ze sójového, včelího nebo palmového vosku.

V redakci jsme objevili kouzlo svíček značky Bath & Body Works, které se vyrábí ve velkém množství variant vůní. Vybrat si jen jednu je vlastně velmi těžké. Nakonec náš výběr padl na dvě zimní vůně ve svátečním dekoru.

Bath & Body Works Spiced Chestnut

Tato vůně je velmi intenzivní, osloví vás, pokud máte rádi sladké a kořeněné vůně. Během chvilky provoní celý interiér. I nezapálená svíčka udělá velkou parádu.

Její obal je v zimním svátečním dekoru, pouhé vystavení na stůl mělo dekorativní účel. Vypadá skvěle. Svíčka má tři knoty, to přispívá k rychlejšímu rozehřátí vosku. Svíčku jsem tedy nemusela mít zapálenou delší dobu, vůně je velmi intenzivní a pro provonění celého pokoje mi stačila jen hodina. Vůně mi připomínala pečené cukroví, karamel a bonbóny. Tedy vše, co naprosto zbožňuji.

Redakční tip

Základní pravidlo pálení svíček je, nechat vždy rozehřát její celou plochu. Nebude se vám pak tvořit „tunýlek“ a svíčka vyhoří celá, beze zbytků.

Složení: kaštan, rum, svařené jablko, vůně pečení, kořenité tóny, cider

Charakter bytové vůně: gurmánská, kořeněná, sladká

Bath & Body Works Marshmallow Fireside

Tato svíčka provoní váš domov příjemnou vůní a navodí atmosféru opékajících se marshmallow na ohni. A nejenže úžasně voní, ale také se stane ideálním dekoračním prvkem na vašem stole.

K dokonalosti jí chybí pouze dřevěný knot, který by navodil opravdovou atmosféru hořícího ohně. Má v sobě tři knoty, k jejímu úplnému rozehřátí stačila jen hodina. Opravdu dlouho vydrží, celé vánoční svátky jsem trávila večery s touto svíčkou a stále ji ještě mám.

Svíčky Bath & Body Works jsou kouzelné a jejich vůně nepřekonatelné.

Složení: ambra, dřevité tóny, marshmallow, vanilka, kouřové tóny, vůně pečení

Charakter bytové vůně: sladká, gurmánská

Širokou nabídku svíček Bath & Body Works naleznete na notino.cz.

Související příspěvky