Zahájen prodej Green Mladá Boleslav. Stovka designových apartmánů s výhledem na golfový resort

Home Portal, nejpřehlednější portál s novostavbami na trhu poskytující marketingové a sales služby developerům, zahajuje pro společnost DRFG exkluzivní prodej apartmánů Green Mladá Boleslav. Ty se nacházejí v těsné blízkosti oblíbeného golfového hřiště. Projekt nabídne stovku bytů od malometrážních 1+kk a 2+kk až po větší byty pro rodiny s dětmi či luxusní apartmány. Prodejní ceny startují na 3 480 750 Kč. Projekt bude k nastěhování v březnu 2024. Investorem je společnost DRFG a zhotovitelem DMG Stav.

Bytový projekt, který nyní exkluzivně nabízíme na Home Portal, je ztělesněním snu všech aktivních sportovců. Golfisté si přijdou na své díky 18jamkovému hřišti Sand Martin´s Holes. Objektu dominuje privátní zahrada o rozloze 2000 m2 s vodními prvky a místy pro grilování. V okolí se nachází celá řada možností pro aktivní život – splavení řeky Jizery, zlatá stezka Českého ráje pro cyklisty, nebo procházky v přírodní rezervaci Radouč,“ říká Jan Vitvera, obchodní ředitel společnosti Home Portal.

Pět minut autem z centra Mladé Boleslavi tak na jaře 2024 bude stát nový atraktivní projekt, který propojuje aktivní život, luxusní design a nejvyššími standardy moderního bydlení. Vzniká tak ucelený bytový dům, který nabídne jak malometrážní apartmány o dispozicích 1+kk a 2+kk, tak i větší jednotky.

Nemovitosti jsou klíčovým pilířem našeho portfolia a máme ve správě již realitní projekty přesahující hodnotu 15 miliard Kč. Home Portal jsme si pro exkluzivní prodej zvolili po pozitivní zkušenosti z objektu Rezidence Spojovací a těšíme se na spolupráci i v projektu Green Mladá Boleslav,“ doplňujeOndřej Klička, investiční manažer z DRFG.

Green Mladá Boleslav disponuje i dostatečným počtem venkovních parkovacích míst i nadstandardně velkými, samostatně uzavíratelnými podzemními garážemi, vhodnými i pro velká SUV vozidla. Každá garáž pak umožní dobíjení elektromobilů.

Naším cílem je dodávat na trh jen kvalitní projekty ve vysokém standardu. Díky blízké spolupráci s investorem DRFG, který své realitní portfolio odpovědně spravuje, si mohou být kupující jistí tím, že v rámci Green Mladá Boleslav získají velmi kvalitní apartmán v zajímavé lokaci,“ dodává Jan Hamr, statutární ředitel společnosti DMG Stav, která projekt Green Mladá Boleslav staví.

Každý z apartmánů bude mít buď lodžii, nebo terasu, či předzahrádku. Celoprosklené stěny pak umožní krásné výhledy do krajiny. Objekt je stavebně navržen v energetickém standardu „A“ a konstrukčně je řešen z masivních železobetonových a zděných konstrukcí, které zajistí akustickou pohodu jednotek. Každý apartmán je pak samostatně větrán s rekuperační filtrací, má podlahy s funkcemi topení i chlazením.

Zdroj foto: DRFG, HomePortal.cz

Související příspěvky