Rozšíření barevné škály prémiových výrobníků domácí perlivé vody

Máte-li rádi čerstvou vodu s bublinkami a zároveň se chcete vyhnout neustálým návštěvám obchodu, připravte si perlivou vodu v pohodlí domova s pomocí výrobníků SodaStream. SodaStream rozšiřuje barevné portfolio hned u dvou prémiových výrobníků domácí perlivé vody. Plně automatický model SodaStream Spirit One Touch je nyní i v bílé variantě a luxusní výrobník SodaStream Crystal, pomocí kterého si připravíte čerstvou perlivou vodu přímo do elegantní skleněné karafy, je k dostání v metalické černé barvě.

SodaStream – Spirit One Touch White

Automatický Spirit One Touch White je ideální pro ty, kteří mají rádi řešení bez kompromisů – elegantní vzhled, funkčnost a pohodlnou obsluha.

Přípravu domácích bublinek zjednodušuje revoluční systém uchycení lahve pomocí Snap & Lock mechanismu bez nutnosti šroubování lahve a automatický proces přípravy perlivé vody, který zobrazují světelné diody. Stačí si zvolit podle chuti jeden ze tří přednastavených režimů perlivosti – jemný, středně nebo silně perlivý.

Balení obsahuje výrobník v elegantním bílém provedení, bombičku s potravinářským CO2 plynem až na 80 l perlivé vody, 1 ks velké opakovaně použitelné nápojové lahve a adaptér do elektrické zásuvky. Lahev Fuse Metal o objemu 1 l je vyrobena ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA a má atraktivní design v nerezovém provedení, za kterým stojí světový designer Yves Béhar.

Doporučená maloobchodní cena modelu Spirit One Touch White je 3.199 Kč.

SodaStream – Crystal Black/Metal 

Požadavky náročného zákazníka na design, funkčnost a také pohodlnou obsluhu splňuje i barevná novinka v řadě výrobníků SodaStream – Crystal Black/Metal. Jeho černé metalické provedení v kombinaci s ocelí je působivé, ale vkusné. Tento luxusní výrobník připraví čerstvou perlivou vodu přímo do elegantní skleněné karafy. Sklo k vodě nedomyslitelně patří, podtrhuje její čistotu, neovlivňuje chuťové vlastnosti a je reprezentativní i při servírování. Navíc je možné lahev umývat v myčce, takže její životnost je prakticky neomezená.

Příprava perlivé vody je s tímto výrobníkem velice snadná – lahev vložíte do pevné ocelové nádoby, uzavřete výrobník a zbývá už jen stlačit ovládací tlačítko, kterým docílíte různé síly naperlení podle vlastní chuti.

Součástí balení je vedle samotného výrobníku a skleněné nápojové lahve o objemu 0,7l také bombička s potravinářským CO2 plynem až na 80 l perlivé vody. K výrobníku je možné přikoupit i originální sadu 4 skleněných pohárů, které dokonale ladí s designem skleněné karafy. Sklenice mají objem 330 ml a jsou vhodné do myčky nádobí.

Doporučená maloobchodní cena modelu Crystal Black/Metal je 2.999 Kč.

Související příspěvky